reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Zelka &&& juz wszystko bedzie ok
Ponoc z glukoza ptoblemy maja duze i male noworodki, mi tak mowili bo maly tez mial
Mcpearl olej
Mi piguly w przychodni tez powiedzialy ze postaraja sie R potraktowac jako wczesniaka by dostal z nfz na pneumokoki ale wtedy ja musze cala reszte wziac skojarxonych
Powiedzialam im ze nie cgce a one dalej swoje
Megami zorganizowalam ze sis ł z nim pojdzie a ja bede miala godzinke dla siebie
Moja duma umarla w tym momencie smiercia tragiczna
Ponoc z glukoza ptoblemy maja duze i male noworodki, mi tak mowili bo maly tez mial
Mcpearl olej
Mi piguly w przychodni tez powiedzialy ze postaraja sie R potraktowac jako wczesniaka by dostal z nfz na pneumokoki ale wtedy ja musze cala reszte wziac skojarxonych
Powiedzialam im ze nie cgce a one dalej swoje
Megami zorganizowalam ze sis ł z nim pojdzie a ja bede miala godzinke dla siebie
Moja duma umarla w tym momencie smiercia tragiczna
Żelka, zdrówka dla Alutki! <tuli>
oj, jak ja żałuję, że już nie ma pediatry mojego młodego (emerytura). ciekawe na kogo trafię i z kim będę musiała się użerać .
a nie macie wrażenia, że gorsze od lekarzy są te pielęgniarki w przychodniach? u mnie niektóre takie przemądrzałe, że szkoda gadać
oj, jak ja żałuję, że już nie ma pediatry mojego młodego (emerytura). ciekawe na kogo trafię i z kim będę musiała się użerać .
a nie macie wrażenia, że gorsze od lekarzy są te pielęgniarki w przychodniach? u mnie niektóre takie przemądrzałe, że szkoda gadać
McPearl
Żelka, wszystkiego dobrego dla maleństwa.
Twierdzę, że oni powariowali z tymi szczepieniami. Ale żeby ktoś się zapytał chociaż czy mnie na nie stać...albo kto mi poświadczy, że mojemu dziecku nic się po szczepieniu nie stanie. Szczepiłam Mikołaja skojarzonymi ale teraz nie mam zamiaru bo trochę się o nich nasłuchałam...
Twierdzę, że oni powariowali z tymi szczepieniami. Ale żeby ktoś się zapytał chociaż czy mnie na nie stać...albo kto mi poświadczy, że mojemu dziecku nic się po szczepieniu nie stanie. Szczepiłam Mikołaja skojarzonymi ale teraz nie mam zamiaru bo trochę się o nich nasłuchałam...
kasiekz
Zelka moj brat mial 3400 i dostawal glukoze. Zoltaczka szybko minie (jaki ma poziom?). Bedzie dobrze!
Susel poczekaj dwa dni...jeszcze dwa dni temu mialam bolące piersi...teraz ani piersi nie bola ani sutki Wsio przeszlo
Bada delicol ponoc bardzo dobry. Moja kuzynka tak pozbyla sie kolek u mlodej.
My dzis bylismy na dworze az 10min.bo mlody zacząl sie awanturowac;p
Susel poczekaj dwa dni...jeszcze dwa dni temu mialam bolące piersi...teraz ani piersi nie bola ani sutki Wsio przeszlo
Bada delicol ponoc bardzo dobry. Moja kuzynka tak pozbyla sie kolek u mlodej.
My dzis bylismy na dworze az 10min.bo mlody zacząl sie awanturowac;p
Ostatnia edycja:
Żelka
Dziewczyny moja pediatra tez bulwers, jak powiedzialam ze szczepie po staremu (sanepidowsko) a nie 5w1 czy 6w1 i mam miec kartke od neuro ze to zalecenie... a zeby bylo śmiesznie tez mnie nikt nie pytał czy mnie stać wywalić 200 zl × 3 czy ile ona kosztuje na skojarzona.
Zelka, aż mnie zmroziło czytajac co się stało ..jaj dobrze, ze juz ok! Obyscie jak najszybciej do domu wróciły!
U nas tez dziecko przenoszone wiec wysuszone, my z kolei myjemy się i smarujemy oilanem. Jeśli chodzi o karmienie, to ja bebilon, starsza się na nim wyzywila od 0 do 3 lat i zdrowa.
O nocach nie piszę, bo poprostu śpimy.
Co do wagi, moje dziecko w ciągu 14 dni przybrało na wadze aż 700 g ale ze więcej karmię piersią niż mm to mam się nie martwić. Nie karmię nigdy gola piersią tylko z nakladka canpolu easyStart, bo mała juz w szpitalu wkurzala się, nie może złapać sutka, wiec szkoda jej nerwów.
U mnie tez niestety laktacja się unormowala, tzn jest w sam raz na posiłek a ja chce nadprodukcje, żeby odciągać, wiec na nowo herbatka i laktator w ruchu jeśli chodzi o spacery to nie chodzimy tez codziennie. Kończ póki co, obiad trza zjeść.
P.s macie starsze dzieciaczki w domu czy tez żłobek / przedszkole?
Miłego dnia
U nas tez dziecko przenoszone wiec wysuszone, my z kolei myjemy się i smarujemy oilanem. Jeśli chodzi o karmienie, to ja bebilon, starsza się na nim wyzywila od 0 do 3 lat i zdrowa.
O nocach nie piszę, bo poprostu śpimy.
Co do wagi, moje dziecko w ciągu 14 dni przybrało na wadze aż 700 g ale ze więcej karmię piersią niż mm to mam się nie martwić. Nie karmię nigdy gola piersią tylko z nakladka canpolu easyStart, bo mała juz w szpitalu wkurzala się, nie może złapać sutka, wiec szkoda jej nerwów.
U mnie tez niestety laktacja się unormowala, tzn jest w sam raz na posiłek a ja chce nadprodukcje, żeby odciągać, wiec na nowo herbatka i laktator w ruchu jeśli chodzi o spacery to nie chodzimy tez codziennie. Kończ póki co, obiad trza zjeść.
P.s macie starsze dzieciaczki w domu czy tez żłobek / przedszkole?
Miłego dnia
agulqa czemu reszte skokarzonych? Mi nic takiego nie mowili, lekarka mowila ze beda specjalne szczepionki dla wczesniakow ale wiecej wkluc
Zelka zdrowka dla malej
Ja ze.starszakiem w domu.siedze wiec czasem mam urwanie glowy.
Zelka zdrowka dla malej
Ja ze.starszakiem w domu.siedze wiec czasem mam urwanie glowy.
reklama
Karpanna- to nie jest tak że ja za Toba nie przepadam, nie znam Cię tak naprawdę. Szczelilas foszka bo ja powiedzialam to co myślę i tyle. I pewnie nie raz jeszcze się o coś na mnie pogniewasz bo ja nie umiem udawać. Ale żaden z moich postów nie miał na celu Cię obrazić. Koniec tematu
No życzę Ci żeby jednak samo się rozkrecilo. Fakt że idzie szybciej(tym bardziej przy kolejnym porodzie) i ledwo zdazylam na łóżko wejść, ale...boli.
Żelka- ojej zdrowka dla Alutki. Ale rozumiem że jest już lepiej tak? Czy dalej śpi?
No życzę Ci żeby jednak samo się rozkrecilo. Fakt że idzie szybciej(tym bardziej przy kolejnym porodzie) i ledwo zdazylam na łóżko wejść, ale...boli.
Żelka- ojej zdrowka dla Alutki. Ale rozumiem że jest już lepiej tak? Czy dalej śpi?