reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Mommy zdrowka dla meza, moze faktycznie dziecko pomoze

Marcioszek na oczko kup ziele swietlika- u nas pomoglo. Zapazasz i przemywasz co jakis czas. Polecila nam polozna.Pediatra przepisala antybiotyk ale nie uzylam.

reklama
Jeżyk, wiem, że rumianek lubi uczulać i nie chciałam nim robić. Położna powiedziała, że jak sól nie będzie pomagać to przez dwa dni spróbować rumiankiem. Słyszałam o tych przytkanych kanalikach ale nie wiedziałam, że masowanie może pomóc. A czy nie rozniesie się to bardziej? Bo jednak w wewnętrznym kąciku najwięcej się tego zbiera.

Hej dziewczyny, mały dzisiaj ładnie przespał noc, tylko karmienie było o 4.. Ja dziś odpuściłam karmienie piersią i zamierzam laktatorem działać co 3 godziny, cholery można dostać z tymi piersiami..

jezyk &&&

Laski młodemu schodzi skórka z nózek, rączek i brzusia...tak się bardzo delikatnie złuszcza? Położna (bo oczywicie zadzwoniłam:p) powiedziała że to normalne i samo przestanie. Proponuje kąpać w delikatnym krochmalu i emolientach. Z tym, że kąpałam go w oilatum i du.pa. Dziś musze krochmal wypróbować.

reklama
Mojemu też skórka schodzi, nic z tym nie robię, musi się złuszczyć. Za to te jego fałdki... Dopuilnowanie, żebynic się tam nie odparzyło to wyzwanie...

Jenn ja bym tak się nie bawiła, słaby pomysł, no ale jak uważasz :-) Może pomoże, może choć odpoczniesz przez to

Jeżyk &&&&

Do góry