reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Alecta co do paliwa to sie nie wypowiem, ktore lepsze choc mowia, ze disel na dluzsze trasy nie do miasta...

Doggi liczy sie zeby Stachu przybieral na wadze to wtedy bedzie oki:-) jak polozna nic nie mowi, ze zle ze spi to ja bym sie nie martwila:-D

moj z reguly jadl regularnie co 2-3godz, wczoraj jadl co godzine a dzis ravo kolo 8.30 skonczyl jest a jadl prawie 2 godz z dwoch cycow wszystko wyjadl i teraz dopiero zglodnial! Takzevma odpaly tez:-D szkoda ze w nocy tak nie ma;-)

Jezyk kurcze szybciutko:-) jak tak czytam o porodach 2 lub 3 dzieciaczka, ze idzie to tak szybko to moze kiedys zdecyduje sie na drugie?:-) teraz dosyc fajnie mi poszlo to pozniej moze w ogole pierdne i bedzie:-D :-D

Alecta mi juz takie przezroczysto- brudnawe cos leci jak sluz:-) a krwawienie skonczylo sie jakos po 10 dniach.. w szpitalu mowili, ze tydz i powinno sie skonczyc wiec jest wvporzadku:-)

Ostatnia edycja:
Doggi mam to samo. Non stop spi. Dzis calą noc przespal. Dopiero o 5.00 obudzil sie na cyca! W pt bedzie polozna z wagą i mam nadzieje ze przybiera.

Alecta u mnie tak samo. Nosze wkladke higieniczna a po calym dniu tylko brazowy paseczek krwi. Dlatego dzis polozna powiedziala ze mam jeszcze wysoko macice i pouciskala.

Mommy &&&&&

Ostatnia edycja:
U mnie już też nic nie leci.była położna,batdzo fajna,pod wrażeniem tego że ja tak wyluzowana.powiedziała ze super mnie zszyli,ma£a w porządku,odruchy dobre.co do samochodu to ja radze benzyne-chyba że co najmniej raz w tygodniu jedziecie w trase 200 km-chodzi np. filtr cząstek stałych.a benzyna teraz tania jest
My też mamy Nissana ale Note i jest super.

Ha! Pierwszy raz od 2 tygodni zrobiłam obiad:-p
Ja mam kurczaka z przepisu Doggi, a mąż jako, że nie może ani mascarpone ani śmietany dostanie kurczaka z pieczarkami, szpinakiem i suszonymi pomidorami z makaronem:-)

Szaleństwo, jeszcze każdemu inny obiad robi... :-D:-D Ja ledwo zupę zdołałam zrobić :-D

Właśnie ululałam młodego przy kołysankach, które dostałam w szpitalu :-D Super wykonania!

Megami, no chłop po porodzie dba o mnie jak może to niech ma :p

My w szpitalu dostaliśmy książkę z bajkami i do tego jakąś płytę, ale jeszcze nie sprawdzałam co na niej jest.

Sąsiad nam proponuję żeby od niego Scenica kupić i nawet mówi, że ma 2 do wyboru heh.
No, ale ja już swoją przygodę z Renault miałam.

reklama
Do góry