reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Licja, u mnie tydzien czasu zanim pokaze sie L4. Dzis sie pokazało i dzis od razu kontrola. W pon pewnie bedzie decyzja.

Nulini, mam znów kupon na audio. Reflektujesz?

reklama
licja, za mną chodzi szarlotka sypana :sorry: Posprzątane już mam, to może wyczaruję ciacho :-D

LayDeeK, wiesz co, chyba nie, mam ściągnięte już 3 książki w kolejce do słuchania i jeszcze nie wykorzystałam Twojego ostatniego kuponu, a niestety biblioteki tam nie powiększają, cały czas te same pozycje :-(

Za mną chodzą faworki :-) Ale czuje ze bede miała po nich mega zgagę!!!! Jak po wczorajszym pączku.
No i ta karpatka też za mną chodzi...

Jenn super że już razem w domku będziecie :-)

Alecta za was też i wasze wyjście... Szczerze mi się już wyć chce jak myślę o pobycie w szpitalu :confused2: No u mnie tych objawów na szczęście nie ma, kolejne badanie siusków w poniedziałek - oby ok było. Dziś rano ciśnienie ładne miałam....

Lay ja też twardy brzuch co rusz mam i szczerze no nie czuję się na rodzenie :-D Ani trochę, jedynie schizę mam przed całą tą otoczką.... Ja wczoraj trochę poczytałam ale weny nie mam, poszłam się kąpąć małż książkę przejrzał, zanim wyszłam z łazienki to 2 razy po mnie 4nożne dziecko już przyszło bo za długo mnie nie było :-D a królewicz usnął. Dzisiaj jakiś film pojadę chyba wypożyczyć i kupić kartkę na dzien babci, walę"tynki" i kilka innych pierdół. Oni z srusu Cię kochają chyba.... A ja już miesiąc czekam za decyzją co z nadpłatą za moje l4 :confused2: Się qr...obudzą w najmniej odpowienim momencie...

Nulini u mnie też wszystko tak jak u Ciebie. Wczoraj jak sobie masaż sama odwaliłam to jej... do tego wiesiołek. No i wydaje mi się , że resztki czopola wyłażą.

Indi słodkości :-)

Agulqa ja mojego planuję na kąpiele brać ze sobą do łazienki w bujaczku-a czy będzie działało? Pożyjemy zobaczymy :-D

Mommy, powiem Ci, że ja dzisiaj pierwszy raz odwaliłam sobie grzebańsko i jeśli to, co wymacałam, to szyjka, to mi tam palec wchodzi, ale może sobie wkręcam :-D:-D:-D

licja, robiłam to ciasto, ale dla mnie średnie ;-)

LayDeek, moje okna juz umyte :-D:-D:-D jeszcze mi lepiej. jaki słoneczny świat za oknem widzę. teraz wypadałoby ruszyć dupę z domu ;-)

Nulini, może jeszcze śnieg i mróz będzie. ale szczerze-ja juz nie chcę :-p;-);-)

Nulini ja tak daleko nie sięgam, tylko masuję olejkiem początek żeby było bardziej elastycznie - ciekawe czy pomoże :confused: Ale wczoraj już mnie korciło żeby sprawdzić sobie szyjkę, dziś to może zrobię , przy okazji zobaczymy czy coś się skróciło.... Masażu szyji robić nie będę, lepiej nie-zostawie to fachowcom :-D Ostatnio miałam na 1,5cm rozwarcie, niby.... :-D Jeju niech mnie ktoś w dupę kopnie żebym poszła się myć , objechała co trzeba..... Nie chce mi się.....

reklama
Do góry