reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Home sweet home!
Co zrobiła Edyta pd razu po wejściu do domu?
Wzięła się za chowanie i mycie naczyń, bo ciężko było mi wodę do czajnika nalać...

Załączniki

• 1421408492311.jpg
    1421408492311.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Mommy ja bujaczka nie mam.
Zawsze sie kapalam jak spal ale raz ze pogoda super a dwa coraz mniej spi

My juz po spacerku, ponad godzine lazilismy i zgrzalam sie jak debil
No i zrobilam male zakupy, jednak tachanie gondoli z malymi syrkami i zakupami nie dla mnie :p

W ogole od wczoraj po kazdym przebraniu R ma mokry lewy bok z tylu na plecach...
Nie sika w trakcie przewijania... a siurka zawsze w dol kierujemy zakladajac pampersa
O co kaman??

Jenn, alecta super że do domku, ja też Ale dopiero o 20 bo jeszcze jakieś badania stachowi robią a musi mieć pełne 2 doby co do minuty a podobno urodxilam równo o 20 :) wydawałomi sue że to później było :p

Nulini, mommy wiem że twraz latwo mówić ale ja jak zmieniłam nastawienie na "jestem w czarnej.. Nie urodze jak nie wywolaja" to nagle urodziłam co było wuelkim zdziwueniem dla mojego gina i ordynatora, wczoraj jak mnie ze stachem zobaczyli to kopara im opadła :p

LayDeek ja jutro robię w końcu karpatke, zasłużyłam :)

Alecta śliczna lilka <3

agulqa_b już ci mniej sypia?! O zgrozo, spoko stachu prawie nie śpi wcale tylko siedzi i się gapi na wszystkich :) towarzyski ziomek

Ja mam jakiś kryzys... Siedzę i jem całe dnie!! Nadrabiam niedojedzenie w ciąży chyba bo cały czas czuje ssanie w brzuchu masacra i dziennie wypijam 4,5L wody!!!!! I jak ja,mam być szybko fit mama jak ja żrem jak dzika świnia!?

sprite, mój Stary wczoraj wchodzi do pokoju i od progu "O KUR.WA, WIDZĘ OGRÓDEK" :-D Ale okna syfią mi się strasznie :wściekła/y:

Mommy, no właśnie nie wiem, jak daleko jest ta szyjka, ale chyba można jej dosięgnąć, skoro jedną z metod naturalnego planowania rodziny jest właśnie "obserwacja" szyjki... Ale nie mam pojęcia, jak wyczuć, czy jest skrócona czy rozwarta :confused2:

alecta, ciekawe, co ja zastanę po powrocie ze szpitala...

agulqa, mnie się Młoda potrafiła po pachy obsikać :eek:

Szarlotka dochodzi :-D
A jajniki naparzają jak głupie :wściekła/y:

Dziewczyny super, że idziecie do domku :)

Laydeek- to Cię zusowski komputer polubił.

Nulini- ja tam się ruszam na ktg jak mi niewygodnie. Nawet jak na chwile znika zapis to i tak zaraz wraca.
Poza tym i tak szybciej nie odłącza mnie od ktg dopóki nie pojawi się napis "kryteria spełnione" a to trwa około 10-15 minut.

Mi na ktg zapisał się dziś jeden skurcz, nie wiem jakim cudem bo nic nie czułam. Rozwarcie na 1.5 cm, następne ktg w poniedziałek.

Agulqa- pampek źle założony ;)

Ile czasu po porodzie powinnam iść fo okulistyna kontrol? Bo ja bez okularów jestem ślepa dziś to zauważyłam że gorzej widzę, mam nadxieje że to zmęczenie po porodzie

Hej melduję, ze żyjemy, tylko na chwilkę niestety wpadam, czytam Was na bieżąco przy karmieniu. Cieszę się, Wami dziewczyny, ze wracacie lub wrocilyscie do domku z dzidziami, ja tez mialam dość szpitala po jeden nocy..... mam stresa bo dziś przed 15 pierwszy raz wychodzimy na spacer i odrazu do przedszkola po Lolke, powrót z dwójka? Czy ja zaciągnęła dziecko do domu z placu zabaw???

jeżyk, ja miałam 20 minut zapisu i właśnie bałam się ruszyć, żeby nie musieć leżeć dłużej ;-)

Umieram z rozkoszy :-D
KOCHAM gorącą szarlotkę :-D

reklama
Sprite faktycznie to ciasto bez szału, tzn smaczne jest ale jadałam lepsze ;) choć nie ukrywam że nie mogłam się powstrzymać i w suwałam gorące ;)
a z tym ktg to trzeba mieć jakieś wskazania? bo ja nigdy nie miałam zleconego ktg... wiem że w szpitalu robią za 10 zł iść sobie zrobić?

Do góry