reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Mam internet,huraaaa:-)
My niestety nadal w szpitalu,przy dobrych wiatrach wracamy do domku w niedziele,bo mala ma za wysokie prc,lekarz twierdzi,ze to moja wina,ze mialam jakies zakazenie i nie leczylam, nie śpieram sie bo swoje wiem:-)
Pozniej odezwe sie wiecej,bo maz mi laptopa przywiezie bo nie ogarniam tableta

Doggi no moj spal cale dnie a teraz hmmm... wczoraj zasnal dzieki chuscie i pozniej na mnie, fakt spal sporo ale za to o 2 w nocy sobie do nas gadal :p
Ogolnie ma tak ze ok 3h w dniu to bez snu, i nie licxe tu czasu na karmienie i przewijanie

Nulini ja nie nadazam z praniem
W nocy 2razy, teraz znow sie obsikal
Ja nie wiem jak on to robi
A takich malych ubranek nie mam zbyt wiele wiec na noc zakladam te chamskie wiekkie zeby w dzien w razie w miec cos normalnego :p

Jezyk ale wlasnie wczesniej sie to nie zdarzalo... i akurat plecy by osikal?

Goferek & za szybki powrot do domku i zdrowka dla Was

agulqa, mojemu też się to zdarzało. i to nawet jak miał prawie 2 lata ;-). u nas był to źle założony pampers.niby wyglądało, że jest dobrze, a jednak tak jakby za nisko i przez to plecy lub bok mokre.

alecta, o jak super, że już w domu! mmmm...

goferek, miałam podobną sytuację, ale ja to akurat wiedziałam, że się zaraził ode mnie. za późno antybiotyk mi podali na paciorkowca. teraz też mam paciorkowca i boję powtórki z rozrywki. a mój gin sam powiedział, że nie ma sensu teraz antybiotyku podawać doustnie. podczas ciąży zarłam nie jeden i co? i tak mam bakterie. po prostu nosicielstwo :-(

po spacerze i koniec słońca. znikło za chmurami. ale i tak było super :-)

Licja- u mnie tak jak u Doggi z tym ktg.

Goferek- zdrowka dla Natalki.

Sprite- też mam paciorkowca i zamierzam sie drzec o antybiotyk jak tylko wejde na izbę przyjęć. Z Kacprem miałam też, ale na szczęście on się nie zaraził, mam nadzieje, że teraz też tak będzie.

Agulqa- no właśnie plecy lub boczek będzie obsikiwal. :D

Zaczelam plamic, ale to brunatne więc po badaniu może być. No i trochę mi szyjkę meczyla, więc tym bardziej. Mam też jakieś skurcze ale polozylam się i czekam aż mi przejdzie.

Obżarłam się też nalesnikami, napilsm coli bo nie wiadomo kiedy znowu będę mogła :p

Mnie wczoraj przed cc powiedzieli że antybiotyk na paciorkowca to minimum 4h przed wyjściem dziecka powinien być.my mamy oczywiście problem z cyckaniwm,całe rano wisiała na cycku ale nie wiem ile z tego było jedzenia...a teraz od ponad 3 godzin śpi...poza tym ma chyba wędzidełko przyrośnięte do podniebienia,muszę zapytać położnej...

Indi ale cudna kruszynka:-) taka jak moje:-) !
Moje co jedzenie to kupka i nie wiem czy dobrze czy zle, ale one maja mieszane karmienie.
A my dzisaj zaliczylismy pierwszy spacer:-) ale mialam radoche zobaczyc swiat:-D

reklama
Ja juz dochodze do siebie. Brzuch boli ale morfine dostalam właśnie wiec bedzie jakoś. Tymonek ze mna caly czas od 10 juz, na razie cycanie jako tako idzie bo spi caly czas. Nadrobie pozniej.bo poki co mi sie oczy zamykają.

Do góry