reklama
bada m.
Fanka BB :)
Doggi Gniewko też smokowy,z tym,że smok większy niz pół jego buźki;-) u Ciebie też pewnie tak to wygląda
agulqa nie ma czegos takiego jak mało wartościowe mleko,zważą małego i się przekonasz co najwyżej mało efektywnie ssie
jeżyk czekamy na Frania,nie wpuszczaj do kolejki ;-)
miłego dnia u nas 2 stopnie i słońce
agulqa nie ma czegos takiego jak mało wartościowe mleko,zważą małego i się przekonasz co najwyżej mało efektywnie ssie
jeżyk czekamy na Frania,nie wpuszczaj do kolejki ;-)
miłego dnia u nas 2 stopnie i słońce
Ostatnia edycja:
Suseł powodzenia :-)
Doggi Stachu pewnie Cie obserwuje i myśli czy podokuczać jeszcze matce czy się już zlitować
A u nas jest szansa, że Lilka będzie pierwszym niesmoczkowym dzieckiem :-)
Jak na razie jeszcze ani razu nie miała go w buzi
Doggi Stachu pewnie Cie obserwuje i myśli czy podokuczać jeszcze matce czy się już zlitować
A u nas jest szansa, że Lilka będzie pierwszym niesmoczkowym dzieckiem :-)
Jak na razie jeszcze ani razu nie miała go w buzi
hej!
ej, nie blokujcie, bo się okaże, że my z femme w końcu marcówki będziemy
u mnie słońce i zaraz wychodzimy z domu. pół nocy mi się śniło, że się dusiłam. nie wiem, czy faktycznie w nocy nie umiałam oddychać (mam nawilżacz włączony, więc to nie zapchany nos), czy taki realny sen. ale potworne uczucie
miłego dnia! i czekam na kolejne info z porodówki ;-)
ej, nie blokujcie, bo się okaże, że my z femme w końcu marcówki będziemy
u mnie słońce i zaraz wychodzimy z domu. pół nocy mi się śniło, że się dusiłam. nie wiem, czy faktycznie w nocy nie umiałam oddychać (mam nawilżacz włączony, więc to nie zapchany nos), czy taki realny sen. ale potworne uczucie
miłego dnia! i czekam na kolejne info z porodówki ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Miłego dnia laski 3mam kciuki za was mam nadzieję że dzisiaj też któraś się rozpakuje! :-)
Ja chcę kur.wa, bo nie zdzierżę
Doggi, Tosia też szybko smoka załapała i ciamkała
karpanna, foszek minął???
Mnie Młody od 2 dni słabiej się rusza, wypycha kopyta pod żebrami, ale to nie jego zwyczajowe harce
reklama