reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Dobry!!!!
No takiej zgagi jak dzis w nocy to ja nie miałam jeszcze!!!!! Wszystkie kwasy normalnie mi do mózgu napływały! Dobrze, ze pod ręka mam zawsze Rennie.
Chłop w nocy 3 razy sie przebierał. Ale dzieki temu pozbył sie gorączki.

U mnie z porodem cisza :-) Także nie wepchnę sie do kolejki :)

Ja tez chce taki szybki porod!!! Doggi, myslisz ze wiesiołek pomógł???

Agulqa_b jak urodziłam Ole położna mi mówiła że czasem jest ze mleka nie ma albo jest mało, ale ogólnie cycki matki produkują takie mleko jakie potrzebuje dziecko i to mleko ma wszystko to co jest potrzebne. Wiec nie wkrecaj sobie masz dla robsona to czego mu trzeba :)
Rob tez tak mało śpi? Stachu od rana leży i się na mnie gapi, trochę to kripi :p i poza tym smoczkowy chłop, wisiał na cycku i cis sobie ciumkal a jak odstawiłam to depresja gangstera, wkurzyłam się i dałam mu smoka raz, wypluł, drugi raz wypluł i tak kilka razy aż stwierdził że spoko jest i dał spokój moim cyckom i sobie leży ze smoczkiem i zyzoli a ja mam luz juz :)

Doggi - mały patrzy na Ciebie i nie może się napatrzeć z kogo takie jaja sobie robił :-) żart, zakochał się w mamusi swojej, to miłość od 1 wejrzenia.

Laydeek- super, że chłop się wypicia i zdrowieje. Na coś się przyda. ;)

Doggi- dawaj zdjęcie Stacha ze smokiem :D

Kurcze. Wczoraj było prawie 10 stopni, a dziś -1. Co to ma być???

Dziewczyny śmiało, możecie iść w kolejkę przed nami :D ja dziś nie urodze. Całą noc spalam jak zabita, nic nie bolalo, nie meczylo :p poza tym mąż ma dniowke, a Kacper trening i ktoś musi to ogarnąć :D

Mnie trochę podbrzusze pobolewalo, ale to żadne skurczyki nie były. Niby tylko 6 dni do terminu, ale nic sie nie dzieje :-)
Moze faktycznie corunia czeka na tatę aż wyzdrowieje :-)

Jezyk później zrobię fotę bo teraz wzięli młodego na jakieś badania i inne cyrki
U nas nie wiem jak jest na dworze ale wietrzysko straszne

Susel powodzenia!

reklama
Do góry