reklama
Dobry!!!!
No takiej zgagi jak dzis w nocy to ja nie miałam jeszcze!!!!! Wszystkie kwasy normalnie mi do mózgu napływały! Dobrze, ze pod ręka mam zawsze Rennie.
Chłop w nocy 3 razy sie przebierał. Ale dzieki temu pozbył sie gorączki.
U mnie z porodem cisza :-) Także nie wepchnę sie do kolejki
Ja tez chce taki szybki porod!!! Doggi, myslisz ze wiesiołek pomógł???
No takiej zgagi jak dzis w nocy to ja nie miałam jeszcze!!!!! Wszystkie kwasy normalnie mi do mózgu napływały! Dobrze, ze pod ręka mam zawsze Rennie.
Chłop w nocy 3 razy sie przebierał. Ale dzieki temu pozbył sie gorączki.
U mnie z porodem cisza :-) Także nie wepchnę sie do kolejki
Ja tez chce taki szybki porod!!! Doggi, myslisz ze wiesiołek pomógł???
Agulqa_b jak urodziłam Ole położna mi mówiła że czasem jest ze mleka nie ma albo jest mało, ale ogólnie cycki matki produkują takie mleko jakie potrzebuje dziecko i to mleko ma wszystko to co jest potrzebne. Wiec nie wkrecaj sobie masz dla robsona to czego mu trzeba
Rob tez tak mało śpi? Stachu od rana leży i się na mnie gapi, trochę to kripi i poza tym smoczkowy chłop, wisiał na cycku i cis sobie ciumkal a jak odstawiłam to depresja gangstera, wkurzyłam się i dałam mu smoka raz, wypluł, drugi raz wypluł i tak kilka razy aż stwierdził że spoko jest i dał spokój moim cyckom i sobie leży ze smoczkiem i zyzoli a ja mam luz juz
Rob tez tak mało śpi? Stachu od rana leży i się na mnie gapi, trochę to kripi i poza tym smoczkowy chłop, wisiał na cycku i cis sobie ciumkal a jak odstawiłam to depresja gangstera, wkurzyłam się i dałam mu smoka raz, wypluł, drugi raz wypluł i tak kilka razy aż stwierdził że spoko jest i dał spokój moim cyckom i sobie leży ze smoczkiem i zyzoli a ja mam luz juz
Laydeek- super, że chłop się wypicia i zdrowieje. Na coś się przyda.
Doggi- dawaj zdjęcie Stacha ze smokiem
Kurcze. Wczoraj było prawie 10 stopni, a dziś -1. Co to ma być???
Dziewczyny śmiało, możecie iść w kolejkę przed nami ja dziś nie urodze. Całą noc spalam jak zabita, nic nie bolalo, nie meczylo poza tym mąż ma dniowke, a Kacper trening i ktoś musi to ogarnąć
Doggi- dawaj zdjęcie Stacha ze smokiem
Kurcze. Wczoraj było prawie 10 stopni, a dziś -1. Co to ma być???
Dziewczyny śmiało, możecie iść w kolejkę przed nami ja dziś nie urodze. Całą noc spalam jak zabita, nic nie bolalo, nie meczylo poza tym mąż ma dniowke, a Kacper trening i ktoś musi to ogarnąć
reklama