reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Doggi obczailam foty Stacha.
Ale bujnej czupryny to on chyba nie ma co?:p
Poza tym sliczny chlopak a niego, pewnie tak sliczny jak wredny przez cala ciaze.
Ale nauczyl sie widac i na koniec odkupil winy :-D

Kurde mlody nie ma katatu w ogole
Wiem bo frida nic nie wyciaga i zero problemu ze ssaniem piersi
Ale charczy, od czego to moze byc? Krtan sie ksztaltuje jeszcze, suche powoetrze czy co innego?

reklama
Agulqa_b ja na gazie miałam taki haj ze ho ho ;)

Żelka musiałam się sprężyć :)

Karpanna takiego porodu wam życzę. Co prawda parte były trudniejsze niż z Olą ale i tak poszło dużo dużo szybciej

Jezyk ja przeszłam przez kolejkę teraz twoja kolej :) trzymam kciuki za ciebie i Franka żeby kolejka szła jak trzeba :)

Femme no ja też myślę że do starego i siski podobny choć T i moja mama twierdzą że do mojego taty podobny. Jsk dla mnie jak tylko wyskoczył powiedziałam do T "o nie znów twoje geny"

Miłego dnia dziewczyny!

Agulqa - a lekarz zdiagnozował coś. na moje to nie katar tylko sapka. Przerabiałam to z drugim dzieckiem. Pochrapywała już w szpitalu. Zakraplałam disne marem ( to aerozol ale delikatny w sam raz do małego noska ) wtedy nosiłam w pionie albo kładłam na brzuszku. Dbałam o nawilżanie mieszkania, dużo spacerołam i samo przeszło.

link do tej wody
Disnemar, fizjologiczny roztwór donosowy dla dzieci, 25 ml - Portal Dbam o Zdrowie

on ma delikatny strumień

Doggi - z trzecim uwiniesz się w godzinkę :-)

Ostatnia edycja:
Agulqa- no pewnie. Też bym pojechała. Z pierwszym dzieckiem jest w ogóle inaczej i wszystkiego się uczysz, wszystko poxnajesz sama na sobie. Ale powiem Ci, że świetnie Wam idzie :)
Z następnymi będzie łatwiej, już będziesz miała jakaś wiedzę, no bynajmniej powinnas, bo są wyjątki :p ;)

Jezyk ja w ogole od wczoraj mam schizy bo slysze ciagle ze maly nie spi i placze z glodu bo mam kiepskie mleko i wczoraj jak go karmilam to przed oczami mialam obraz wychudzonego glodnego Robsona, az sie poplakalam

Agulqa- nie daj sobie wkrecic, że masz kiepskie mleko. Dzisiaj jak będziesz u lekarza, to niech go zwazy i będziesz wtedy wiedziała czy ładnie przybiera na wadze, czy faktycznie niedojada.
Mój starszy syn taki był, wisiał na cycu, płakał, swirowal, ale rósł jak na drożdżach.

reklama
Do góry