reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nulini, ale Ty masz termin na 27. Czyli jeszcze równe dwa tyg. Spokojnie.
Jakie spokojnie, jakie spokojnie, ja chcę JUŻ!!! NATYCHMIAST!!! W przyszłym tygodniu Tosia ma przedstawienie, chciałabym na nim być, więc muszę się szybko rozpakować :-(
alecta, AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Kciuki zaciskam!!!
agulqa, dziś rocznica
MommyTigger
Fanka BB :)
Alecta na super wieści, w końcu! Więc dzisiaj cc - zobaczysz w końcu małą no i parę dni i do domu!!! :-) Już Cię nie będą wqrwiać!
&&&& też za resztę cc.
Jenn jak dziewczyny piszą , masuj, masuj bo zastój Ci się może zrobić , przerąbane z tymi cyckami.... Ja się o moją lewą pierś będę bać....
Też spałam ładnie, wczoraj jeszcze na wkładce plamkę miałam i taką tyci dziś rano, teraz wszystkich ruchów "nasłu****e" i czekam na nie, wtedy spokojniejsza jestem a mały jak na złość leniwy
&&&& też za resztę cc.
Jenn jak dziewczyny piszą , masuj, masuj bo zastój Ci się może zrobić , przerąbane z tymi cyckami.... Ja się o moją lewą pierś będę bać....
Też spałam ładnie, wczoraj jeszcze na wkładce plamkę miałam i taką tyci dziś rano, teraz wszystkich ruchów "nasłu****e" i czekam na nie, wtedy spokojniejsza jestem a mały jak na złość leniwy
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Mommy, ja w dzień mam problem z liczeniem ruchów, bo Młody zdecydowanie preferuje wieczorną aktywność...
nieobecna87
Ja już mam założony cewnik i podpieta drugą kroplowke. Jak tylko skończy się jedna cc to mnie zabierają. Ale stres!
agulqa_b
Nulini dzieki
Czyli jeszcze nie jest ze mna tqk zle :-)
Ciekawe czy moj shrek pamieta
Czyli jeszcze nie jest ze mna tqk zle :-)
Ciekawe czy moj shrek pamieta
femme fatal
Mama Ninki :)
Jenn kciuki za Piotrusia! :-) do piątku będzie już wszystko cacy ;-)
ALECTA mam nadzieję że jednak uda się dzisiaj & & & :-)
Oooo jednak super!!! W końcu :-) no to kochana powodzenia i czekamy na Lili! :-)
No i powodzenia dla reszty która dzisiaj ma cc no i może jakaś niespodziankę zrobi i będzie rodzic sn :-)
ALECTA mam nadzieję że jednak uda się dzisiaj & & & :-)
Oooo jednak super!!! W końcu :-) no to kochana powodzenia i czekamy na Lili! :-)
No i powodzenia dla reszty która dzisiaj ma cc no i może jakaś niespodziankę zrobi i będzie rodzic sn :-)
reklama
Nieobecna, powodzenia:-)
Kasiekz jest już pewnie po, miała być brana na stół o 8.15-8.30.
Jak zaprowadzałam Ninę do przedszkola to spotkałam wszystkie możliwe koleżanki i sąsiadki, wszystkie się pytały kiedy rozwiązanie itp. Z każdą trochę pogadałam. Więc 200 m wracałam 1,5 godziny
Kasiekz jest już pewnie po, miała być brana na stół o 8.15-8.30.
Jak zaprowadzałam Ninę do przedszkola to spotkałam wszystkie możliwe koleżanki i sąsiadki, wszystkie się pytały kiedy rozwiązanie itp. Z każdą trochę pogadałam. Więc 200 m wracałam 1,5 godziny