reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Kurcze a ja juz mam problemy:-( malutkie jak maja wysilek to mam wrazenie ze lekko siniej im wokolo usteczek, poczytalam w necie i martwie sie jak diabli:-( mialyscie moze takie problemy?

reklama
CZYTAŁYŚCIE??? Tysiąc złotych na dziecko co miesiąc przez pierwszy rok : W Roli Mamy

Nosz kur.wa mać!!!
Pomijam fakt, że nas to pięęęknie ominie, ale wyobrażacie sobie ten wysyp patologii???
Ja już jestem przerażona :szok:

I drugie pytanie - do Lasek, które zamawiały coś z Apteki Gemini - ile czekałyście na paczkę???

Bo dopiero po złożeniu i opłaceniu zamówienia doczytałam, że mają AŻ 10 DNI na wysyłkę i szlag mnie trafia, bo myślałam, że raz dwa, bo potrzebne mi te rzeczy :wściekła/y:

Nulini, po dwoch dniach średnio mi wysyłali. Spokojnie. Czyli jak zamowilas dzisiaj to w piątek wyślą.

Co do tych 1000 zł. Szkoda, ze nie od tego roku, bo ja po porodzie dostanę wielkie G! A tyle lat pracy, uczciwej pracy! I nic od państwa w zamian!

Nulini masacra, jestem przerażona co bedzue za rok!!

Co do apteki laski mówiły ze szybko paczki przyszły.

A mój syn to obżartuch!! Wpieprzyl całą czekoladę!!

Załączniki

• 1420659909815.jpg
    1420659909815.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 43
Raczej wątpię żeby to przeszło.. Właśnie ze względu na patologie i inne rzeczy, pomijam już sam fakt biednego skarbu państwa..

Doggi żarłoczne dziecko z tego Twojego łobuza :)

Nulini, do mnie zawsze do 3 dni dochodzi paczka, a zamawiałam już kilka razy.

Dziewczyny, dobrze, że nie tylko ja to czuję :laugh2:

Porażka. Prawie zasnęłam za kierownicą :confused2::eek:. ja już chyba nie mogę jeździć autem.

Sprite ja id tygodnia nie jeżdżę bo nie dość ze mimo okularów źle widzę, to jestem tak zmęczona ze ledwo łażę a co dopiero kierować pojazdem jakimś. Miłego łej

reklama
Właśnie teść dzwonił
Ja: halo
teść: no cześć córcia tatuś mówi
Ja: a cześć tatuś
Teść: i co tam?
Ja: a nic w sumie, siedzę i czekam ba zbawienie
Teść: i nic jeszcze nie ruszyło?!
Ja: nic a nic u mnie to nie tak.hop siup
Teść: wkurza mnie juz ten twój Syn! Jak jeszcze nie będzie chciał ze mną na polowania jeździć to go wydziedzicze!

Hehe myślicie że się przestraszy i wyjdzie, dziadek w końcu na ludziach robi wrażenie wrednego dziada ;)

Do góry