reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

I dupa znowu zasnelam :-D niedawno dopiero wstałam :p tak myślałam że to tak się skończy.... :p

Zjadłam drugie śniadanie i zastanawiam się czy ogarnąć się i iść po Nine czy leżeć i gnic dalej i mama ją odbierze :p

reklama
Posprzątałam i pomogło, o dziwo czuję się lepiej:-)
Doggi, ale moja grzecznie głową w dół leży dlatego dziwi mnie to gdzie mnie boli, Teraz jakby mniej się rozpychała, może się po prostu bardziej skuliła w środku.

Suseł mój też ładnie był głową w dole i to nisko juz był i Sue wydostal i obrócił :p nie no żartuje spokojnie, tylko mój taki przebiegły gad :p

agulqa, oj nie. Moja się opala na noworodkach w inkubatorze na golaska. Ciciuchy już lepiej. Trochę pościągałam, troche młoda i jest lepiej.
Jeszcze Wam nie wspominałam, że młoda urodziła się buźką do góry.

Nulini wlasnie mam talk z babydream i mu teraz sypie
Musze sprawdzi ta make ziemniaczana tak jak jezyk mowi
Na szcxescie on nie wyglada na takiego co go boli, bardziej mnie to boli :p

Sprite to ja odkad wrocilam do domu niby robie codziennie ale jak mam sie zalatwic to taki bol jak przy porodzie gdy roberta glowka juz niemal wychodzila
Meeeega boli nie wiem od cxego, mozete hemoroidy?!:-(

A ja dzis powinnam rodxic i miec stycxniowego synka!!!
Juz po drugim spacerku

Agulqa ja w 2009 roku miałam rodzić 30.11/1.12, a urodziłam 29.10 :p
Ciesz się, że masz Robsona już przy sobie, ja bym wolała urodzin w grudniu i wiedzieć, że wszystko jest ok, bo co mi z tego, że Lilka styczniowa, jak mnie stres zjada od środka.

Agulqa_b ile bym dała żeby mieć już stacha poza brzuchem, tu ze mną jakoś bezpieczniej mi Sue wydaje nuż w brzuchu :p

McPearl a co to znaczy ze Buzka do góry?

Alecta bedzie dobrze :-) juz niedlugo Ci chyba zostalo co?

Doggi wiem ze bezpieczniej, tez czuje sie bezpieczniej ze jest, ale jakos mi smutno ze jest w plecy caly rok :p

reklama
Femme- pewnie już za późno ale ja bym gniła i czekała aż mama odbierze :p

Agulqa- też wolalabym mieć już Frania po tej stronie brzucha.

A my pozarlismy frytek. Chłopaki zadowoleni, że wrócili do kolegów. Chociaż Kacper ma tańczyć na dzień babci walca i średnio mu się to widzi :p

Chłopaki jadą zaraz na trening, ale ja dziś sobie odpuszcze. W środy jest na hali z niewygodnymi krzesełkami to zostaje z Cycem w domu.

Alecta- jak tam? Wiesz już coś?

Do góry