reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Kurcze a ja juz mam problemy:-( malutkie jak maja wysilek to mam wrazenie ze lekko siniej im wokolo usteczek, poczytalam w necie i martwie sie jak diabli:-( mialyscie moze takie problemy?

reklama
CZYTAŁYŚCIE??? Tysiąc złotych na dziecko co miesiąc przez pierwszy rok : W Roli Mamy

Nosz kur.wa mać!!!
Pomijam fakt, że nas to pięęęknie ominie, ale wyobrażacie sobie ten wysyp patologii???
Ja już jestem przerażona :szok:

I drugie pytanie - do Lasek, które zamawiały coś z Apteki Gemini - ile czekałyście na paczkę???

Bo dopiero po złożeniu i opłaceniu zamówienia doczytałam, że mają AŻ 10 DNI na wysyłkę i szlag mnie trafia, bo myślałam, że raz dwa, bo potrzebne mi te rzeczy :wściekła/y:

Nulini, po dwoch dniach średnio mi wysyłali. Spokojnie. Czyli jak zamowilas dzisiaj to w piątek wyślą.

Co do tych 1000 zł. Szkoda, ze nie od tego roku, bo ja po porodzie dostanę wielkie G! A tyle lat pracy, uczciwej pracy! I nic od państwa w zamian!

Nulini masacra, jestem przerażona co bedzue za rok!!

Co do apteki laski mówiły ze szybko paczki przyszły.

A mój syn to obżartuch!! Wpieprzyl całą czekoladę!!

Załączniki

• 1420659909815.jpg
    1420659909815.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 46
Raczej wątpię żeby to przeszło.. Właśnie ze względu na patologie i inne rzeczy, pomijam już sam fakt biednego skarbu państwa..

Doggi żarłoczne dziecko z tego Twojego łobuza :)

Nulini, do mnie zawsze do 3 dni dochodzi paczka, a zamawiałam już kilka razy.

Dziewczyny, dobrze, że nie tylko ja to czuję :laugh2:

Porażka. Prawie zasnęłam za kierownicą :confused2::eek:. ja już chyba nie mogę jeździć autem.

Sprite ja id tygodnia nie jeżdżę bo nie dość ze mimo okularów źle widzę, to jestem tak zmęczona ze ledwo łażę a co dopiero kierować pojazdem jakimś. Miłego łej

reklama
Właśnie teść dzwonił
Ja: halo
teść: no cześć córcia tatuś mówi
Ja: a cześć tatuś
Teść: i co tam?
Ja: a nic w sumie, siedzę i czekam ba zbawienie
Teść: i nic jeszcze nie ruszyło?!
Ja: nic a nic u mnie to nie tak.hop siup
Teść: wkurza mnie juz ten twój Syn! Jak jeszcze nie będzie chciał ze mną na polowania jeździć to go wydziedzicze!

Hehe myślicie że się przestraszy i wyjdzie, dziadek w końcu na ludziach robi wrażenie wrednego dziada ;)

Do góry