reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Hej Mamusie, z góry wszystkim rozpakowanym serdecznie gratuluję a dwupaczka dużo cierpliwości. Nie dam rady Was nadrobic, wiec póki co malduje, ze od wczoraj w domku jesteśmy, i że wszystko byłoby naprawdę dobrze, gdyby nie zachowanie naszej starszej córki, ktora bardzo dobrze traktuję siostrę natomiast jej zachowanie w stosunku do nas.....powiem tylko tyle, ze od wczoraj juz parę razy przez nia ryczalam

reklama
Agulqa, pomysl sobie ze prawie wszystkie zaszlysmy w ciąże w podobnym momencie, a Ty masz synka rok starszego od naszych pociech! To jest magia!!!!
Myślałam, ze nie ruszę sie z domu. Tak mnie zaczęlo w szyjke dźgać, ze masakra. Ale ruszyłam tyłek i dojechalam na targ. Mam mięso i mogę gulasz zrobic :) Przynajmniej bedzie obiad na dwa dni :-)

A ja zabrałam się za krojenie sałatki warzywnej.. ach ależ jej dużo wyszło ale uwielbiam, to pewnie migiem zostanie zjedzona :-)
Skurcze dzisiaj już wcześniej się pojawiają, co zrobić. Jutro wizyta :-D

Ja dziś za to zrobiłam maraton. Jak wyszłam o 9.40 tak wróciłam o 16.30 i teraz zdycham z bólu pleców. Zaliczyłam dziś laboratorium, lumpek i centrum handlowe. Zjadłam swojego ulubionego Zingerka z serem i podwójnym majonezem więc dzień udany :))))

Doggi to żeśmy wymianę zrobiły :)))

Alecta trzymam kciuki za szybką cesarkę, niech już Cię nie trzymają w strachu.

Mysza super, że jesteście już w domku. Życzę dużo siły do strarszej córy. Ciekawa jestem jak mój starszak zareaguje.

McPearl kciuki za szybkie zwalczenie żółtaczki i powrót do domku.

Ja pojechalam odwiezc kumpla na pkp i do biedy i pepco i ł zadzwonil ze mam wracac bo mlody sie obudzil :p
Na szczescie zakupy zrobione :p
Teraz cycujemy a ł poszedl na trening pilki.
Oby znow zaczal regularnie chodzic

Ja już od godziny 12 w domu. W końcu dyżur w szpitalu miał mój lekarz i mnie wypuścił. Jeśli będę miała skurcze - w 10 minut dojadę do szpitala i zrobią mi cc. Jeśli nie będzie skurczy - mam się zjawić w poniedziałek i najpóźniej we wtorej mnie potnie. Nie chce robić w tym tygodniu cięcia bo Olga jest drobniutka - waży około 2800g i liczy, że jeszcze trochę przytyje.

A jutro Mąż idzie do pracy.. i zostaję z moim Potworem Antonim sama - to będzie dłuuuuugi dzień. ;)

reklama
Do góry