reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Wszyscy mnie wkur.wiają pytają czy rodzę i.kiedy rodzę tylko po to żeby na pępkowym się nachlać a stan mój i stacha mają gdzieś....
No ja już Starego uprzedziłam, że jak zrobi imprezę, to z domu na zbity pysk wywalę!
Przy Tosi to mi zwisało, pierwszego wieczora zaprosił sobie kumpli, pochlali i z głowy, ale teraz będzie z Młodą, modlę się, żeby nic durnego mu do łba nie strzeliło, bo po nim to się wszystkiego spodziewać można
LayDeeK, jak kupiłam przy Tosi laktator, to pierwszy wieczór - godziny męczarni, łapy prawie w pęcherzach, a nawet 10ml nie było! Myślałam, że się zapłaczę! A później na luzie pół dużej butelki ;-)
No niestety, cc to operacja, jak z Młodą na poporodowej leżałam, to słyszałam wrzaski z korytarza - przy cesarce lekarze skaleczyli dziecko na plecach, rodzice darli się na cały szpital...
Jeżyk, ten sam czyli czerwień londynu syossa tylko teraz mi ciemniejszy wyszedł niż wcześniej tzn w końcu jest taki jaki chciałam, zbliżony do tego na opakowaniu.
Nulini mojemu na szczęście nic nie odbije, bo nie miałby nawet z kim dzieciaków zostawić, a jak ja wrócę do domu to mu nie pozwolę
Poza tym on odkąd wyczytał, że przy łuszczycy powinien unikać alkoholu to faktycznie uważa
Też bym się drała jakby mi dziecko skaleczyli...
Wiadomo, że u mnie mogą być jakieś komplikacje, ale żeby dziecko zranić to już raczej nieuwaga :-/
Nulini mojemu na szczęście nic nie odbije, bo nie miałby nawet z kim dzieciaków zostawić, a jak ja wrócę do domu to mu nie pozwolę
Poza tym on odkąd wyczytał, że przy łuszczycy powinien unikać alkoholu to faktycznie uważa
Też bym się drała jakby mi dziecko skaleczyli...
Wiadomo, że u mnie mogą być jakieś komplikacje, ale żeby dziecko zranić to już raczej nieuwaga :-/
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
alecta, pęcherz przeciąć to też nieuwaga, ale jednak lekarze też są tylko ludźmi
Ja to się boję, że ten mój idiota sobie sprosi wieczorem kolegów i będą chlać, jak Młoda będzie spać obok, nie wiem, czy mogę mu zaufać
Ja to się boję, że ten mój idiota sobie sprosi wieczorem kolegów i będą chlać, jak Młoda będzie spać obok, nie wiem, czy mogę mu zaufać
femme, ja robię jutro ten makaron Doggi. oczywiście znowu miałam problem z mięsem. nie no-to już jakiś standard
bada, wracaj szybko do zdrowia i formy!
czemu tak się stało, że przecięli?
dagi, kasia, powodzenia w szpitalu!
ale mnie kości napier.dalaja. w sumie co się dziwić. tyle kg więcej do dźwigania
bada, wracaj szybko do zdrowia i formy!
czemu tak się stało, że przecięli?
dagi, kasia, powodzenia w szpitalu!
ale mnie kości napier.dalaja. w sumie co się dziwić. tyle kg więcej do dźwigania
femme fatal
Mama Ninki :)
Wiedziałam że spać nie będę mogła...
YGGAM ale fajnie z mieszkaniem :-) teraz już tylko dzidzi brakuje
Jezyk no to odpoczywaj i jutro na porodowke skoro mąż ma wolne
Nulini haha dobry obrazek
SPRITE ja mięso z mięsnego biorę nie ufam temu z marketów
YGGAM ale fajnie z mieszkaniem :-) teraz już tylko dzidzi brakuje
Jezyk no to odpoczywaj i jutro na porodowke skoro mąż ma wolne
Nulini haha dobry obrazek
SPRITE ja mięso z mięsnego biorę nie ufam temu z marketów
femme, ale u mnie do mięsnego, któremu ufam trzeba iść rano, bo po 9 już prawie nic nie mają. także mało realne skoro około 9 dopiero jemy sniadanie z młodym. z "marketów" ufam tylko lidlowi ;-). ale koleżanka pracowała w madej&wróbel, a oni m.in. dostarczają do naszego lidla i powiedziała, że w lidlu jest mięso i wędlina ok ;-)
jenn200818
Fanka BB :)
yggam super tak odbierać mieszkanie :-)
Nullini ja bym chyba zabiła jakby mi dziecko skaleczyli..
Nullini ja bym chyba zabiła jakby mi dziecko skaleczyli..
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Sprite no ja właśnie jak już to Lidl też ;-) parówki to tylko te z lidla nieźle u was z tym mięsnym :O