reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Tasia my już mieszkamy :-) A wprowadziliśmy się w grudniu tuż przed świętami.
A teraz podpisywaliśmy tylko akt notarialny bo odbiór budynku deweloperowi podpisali dopiero w Sylwestra :-)

reklama
Wszyscy mnie wkur.wiają pytają czy rodzę i.kiedy rodzę tylko po to żeby na pępkowym się nachlać a stan mój i stacha mają gdzieś....

No ja już Starego uprzedziłam, że jak zrobi imprezę, to z domu na zbity pysk wywalę! :wściekła/y:
Przy Tosi to mi zwisało, pierwszego wieczora zaprosił sobie kumpli, pochlali i z głowy, ale teraz będzie z Młodą, modlę się, żeby nic durnego mu do łba nie strzeliło, bo po nim to się wszystkiego spodziewać można :wściekła/y:

LayDeeK, jak kupiłam przy Tosi laktator, to pierwszy wieczór - godziny męczarni, łapy prawie w pęcherzach, a nawet 10ml nie było! Myślałam, że się zapłaczę! A później na luzie pół dużej butelki ;-)

No niestety, cc to operacja, jak z Młodą na poporodowej leżałam, to słyszałam wrzaski z korytarza - przy cesarce lekarze skaleczyli dziecko na plecach, rodzice darli się na cały szpital...

Jeżyk, ten sam czyli czerwień londynu syossa tylko teraz mi ciemniejszy wyszedł niż wcześniej tzn w końcu jest taki jaki chciałam, zbliżony do tego na opakowaniu.

Nulini mojemu na szczęście nic nie odbije, bo nie miałby nawet z kim dzieciaków zostawić, a jak ja wrócę do domu to mu nie pozwolę :p
Poza tym on odkąd wyczytał, że przy łuszczycy powinien unikać alkoholu to faktycznie uważa :p
Też bym się drała jakby mi dziecko skaleczyli...
Wiadomo, że u mnie mogą być jakieś komplikacje, ale żeby dziecko zranić to już raczej nieuwaga :-/

alecta, pęcherz przeciąć to też nieuwaga, ale jednak lekarze też są tylko ludźmi :sorry:
Ja to się boję, że ten mój idiota sobie sprosi wieczorem kolegów i będą chlać, jak Młoda będzie spać obok, nie wiem, czy mogę mu zaufać :crazy:

e21648e6336b1748f7242fb47f9a8302.jpg

femme, ja robię jutro ten makaron Doggi. oczywiście znowu miałam problem z mięsem. nie no-to już jakiś standard :confused2::confused2:

bada, wracaj szybko do zdrowia i formy!
czemu tak się stało, że przecięli?

dagi, kasia, powodzenia w szpitalu!

ale mnie kości napier.dalaja. w sumie co się dziwić. tyle kg więcej do dźwigania :eek:

A u mnie zapowiada sie picie. Znajomi twierdza, ze każde z ich dzieci zostało solidnie opite i dlatego nie chorują. Także moje tez musi :-)
Ja tam nie mam nic przeciwko. Byleby chałupa cała była :)

Wiedziałam że spać nie będę mogła... :angry:

YGGAM ale fajnie z mieszkaniem :-) teraz już tylko dzidzi brakuje :-D

Jezyk no to odpoczywaj i jutro na porodowke skoro mąż ma wolne :-D

Nulini haha dobry obrazek :-D

SPRITE ja mięso z mięsnego biorę nie ufam temu z marketów :p

femme, ale u mnie do mięsnego, któremu ufam trzeba iść rano, bo po 9 już prawie nic nie mają. także mało realne skoro około 9 dopiero jemy sniadanie z młodym. z "marketów" ufam tylko lidlowi ;-). ale koleżanka pracowała w madej&wróbel, a oni m.in. dostarczają do naszego lidla i powiedziała, że w lidlu jest mięso i wędlina ok ;-)

reklama
Do góry