reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Dziewczyny nawet nie nadrabiam teraz. Padam na pysk a jeszcze do lekarza na tą 20:30 muszę jechać sama i wracać sama bo jedziemy osobno :-/ Pojecham do pobrania krwi, kolejka do kasy 30min, do pobrania x2 tyle ludzi jak nie lepiej ale mnie przepuścili, póżniej do lekarza tam jaja jak berety ale zajęło mi to 30 min też jakbym miała normalnie czekać i załatwiać tam wszystko to do 18 bym siedziała.... W zusie ludzi FULL ale poszło w miare gładko. Idę się najeść i kimnąć bo zasnę za kierownicą....

Co do alko to ja nie tknęłam nic od ponad roku, odechciało mi się pić przez jedną osobę na całe życie chyba....

reklama
Za mna chodza czasem driny soboeskiego ake bez przesady ;-)

Moj maluszek spi smacznie
A ja gluoia chodze i sprawdzam czy oddycha :p
Teraz siadam z mama i mlodym do monopoly a ł w robocie, wroci ok 20:-(

Doggi kocham Cie za ten makaron :O <3 jaka jestem szczęśliwa po zjedzeniu go :-D od tygodni coś takiego za mną chodziło a w knajpach same gówna :p

MOMMY to ciężki dzień za tobą
&& za wizytę ;-)

Jak jechaliśmy z mamą na zakupy to pies nam pod maskę wbiegł :-/ a to wielkie (taki jakiego Doggi ma tylko ze trochę skundlony) to huk poszedł na szczęście nam nic nie jest psu też tylko kuleje, właściciele się znaleźli dobrze ze to na wiosce to każdy każdego znał i jakoś doszli kogo to pies bo kilka km od domu oczywiście...

Femme super ze smakował :) ma dusza się raduje :)

A ja się dziś tak źle czuje ze to się nie dzieje. Boli mnie wszystko, a krzyż i kość ogonowa... Masacra, nie mogę chodzić. Ryczec mi się chcę bo nie mam już siły i.jeszcze boję się po pierwsze cesarki a po drugie boję się że jej nie będzie bo młody się obróci znów :( ta końcówka psychicznie mnie wykończy bo fizycznie to już nie ma co wykończyć :/

Wszyscy mnie wkur.wiają pytają czy rodzę i.kiedy rodzę tylko po to żeby na pępkowym się nachlać a stan mój i stacha mają gdzieś.... Strasznie mnie to wkurza!!

Doggi jeszcze troszkę wytrzymaj, jeśli Cię to pocieszy to pomyśl sobie, że inni jeszcze sobie dłużej poczekają w tym ja ;-)

Zamówiłam sobie piłkę także jak przyjdzie to sobie będę skakać :-)

Doggi wiara to ma takt na prawde...
Szczerze Ci powiem ze mi jak powiedzkeli ze mam rodzic to tez najbardziej balam sie tego ze jak nie dam rady to cc
Bedzie ok, maly Cie juz wymeczyl moze limit wyczerpany?

A ja wzięłam kąpiel zrobiłam sobie maseczkę zapchalam cukierkami włączę zaraz film i idę spać :p

JENN teraz piłki w lidlu będą

Doggi biedaku :-/ ludzie to są bezczelni..

reklama
Do góry