reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi dlatego ja się cieszę, że u nas żadnego pepkowego nie będzie.
Wczoraj kolega co prawda coś o tym wspomniał, bo ma jeszcze swoje "zaległe" jak w lipcu się Michalina urodziła, ale z jego żoną stwierdziłyśmy, że oni oboje (mimo tego, że w 2 różnych miastach) tak opili Ignasia i Tymka, że wystarczy na kilka pokoleń w przód.
No, ale jakbyśmy mieszkali w wlc to na bank byłyby pytania od jego głupich kolegów kiedy młodą będą opijać.

Biedna Bada, niech szybko do domu wychodzi.

LayDeek ja już po ciepłej kąpieli :-)
Farbę na łeb też już nałożyłam, jeszcze tylko męża bzykne na wszelki wypadek jakbym ze szpitala miała wyjść z Lilką i mogę iść spać :-D

Alecta, rozwalilas mnie na łopatki z tym bzyknięciem!!!!

Wysterylizowałam laktator od kolezanki. Nawet przylozylam do cyca. I wiecie co??? Nic nie Poleciało :p

Doggi i inne cierpiące trzymajcie się. Już coraz bliżej :-)
My właśnie wróciliśmy do domciu, Cały dzień coś załatwialiśmy.
Najważniejsza wiadomość dnia - podpisaliśmy w końcu akt notarialny na nasze mieszkanie,
Jesteśmy biedniejsi o 2000 ale szczęśliwi. Idąc za ciosem zameldowaliśmy się już u siebie i mój M. złożył wniosek nowy dowód.
Ja będę musiała jeszcze raz pojechać bo oczywiście nie miałam zdjęć.
Na koniec małżon zabrał mnie na obiad do sympatycznej knajpki :tak:
Aha i byliśmy u gina i na usg zaraz opiszę na wizytowym.

Jenn a to dobra cena ;-)

O kurcze biedna bada :-/
Mnie najbardziej Gochson zastanawia bo ta już wieki się nie odzywala

U nas pepkowe będzie a niech opija sobie :-D ważne żeby było czysto jak wrócę ze szpitala :-D

Oczywiście pół dnia lewo oczy trzymalam a teraz zasnąć nie będę mogła...

LayDeek no co, takie ostatnie bzyknięcie to poważna sprawa :p

McPearl młoda szybko załapie cyca ;-) a mówili kiedy Was wypuszczą?

Byłam na treningu i wrocilam z mega skurczami. Teraz leżę i czekam aż się wycisza :) mąż na nocce, następna dopiero w czwartek na szczęście ufff.

Alkoholu mi się nie chce, przez chwilę jakiś czas temu miałam taką chcicę, ale przeszło.

Doggi- my nie robimy pepkowego. Przy żadnym dziecku nie robilismy, ale mimo to wszyscy pytają mnie WKU.rwia.ją.

Femme- wspolczuje przeżyć z psem. Dobrze że wszystko szczesliwie się skończyło.

O fuck to mogą tak przeciąć pęcherz???

Ygamm- gratuluję podpisania aktu. Pamiętam jak my się cieszylismy po podpisaniu, no jak dzieci. A jak odebralam teraz w grudniu swój nowy dowodzik to mogłam oglądać go godzinami :D

Mcpearl- a kiedy do domu?

Alecta- a kolor taki jak zawsze czy zmienialas?

Ostatnia edycja:
reklama
Bada- aż mnie dreszcze przeszły. Trzymaj się. Jednak cc to zabieg i wielu rzeczy nie da się przewidzieć. Oby szybko się goiło.

Yggam gratuluję, a klucze kiedy?

Jezyk odpoczywaj, bo dziś rzeczywiście nie w porę

McPearl powodzenia w cycowaniu

Do góry