Nulini piękny tort!! Tosia mina kozak
mistrzyni
Co fo młodego on taki nicpoty że po nim to się już wszystkiego spodziewam
Dagi to ja dziś o dziwo spałam hak dziecko! Zasnęłam co prawda o 1:30 bo wcześniej u mnie nie daje rady ale jak już zasnęłam spałam do 6 aż, luksus
Sprite miałam mieć wizytę 16.01 dzuen po terminie żeby umówić się na wywołanie ale gin powiedxial że teraz to już inna sprawa i mam iść 12 to szpitala id razu tam mi usg zrobią i jsk się młody znów obróci to ordynator zadecyduje kiefy mam wrócić na wywołanie. A że ordynator to du.pek to pewnie do końca stycznia każe czekać... Ech :/ mogłam się spodziewać ze nie będzie tak pięknie jsk się zapowiadało.
Jezyk czyżbyś się szykowała na pełnię?
Jenn ja Sue zgadzam z jezyk nie nastawiaj Sue na dużo wcześniejszy poród, to są naprawdę rzadkie przypadki, ja osobiście znam tylko 3 przypadki zdrowych dziewczyn pierworodek które urodziły przed terminem, jedna 5 dni przed, inna 3dni przed a trzecia dosłownie godzinę przed datą wyznaczona z om
wiec wiesz nie nastawiaj Sue na nic bo Sue tylko rozczarujesz a tak zawsze może być małe zaskoczenie
Mommy tamtum verde, choć mi nie pomaga nigdy.
Ja dziś psikala sobie do nosa taki spray od teściowej jakieś lekarstwo i kurde od razu lepiej, porządnie się wysmarkałam i od razu lepiej mi się oddycha
Mommy juz kiedyś pisałam o mojej koleżance, ona całą ciążę żadnych objawów tylko zmęczenie w 1 trym, ani razu brzuch jej się nie stawiał kompletnie zero czegokolwiek aż nagle 3dni przed terminem robiła śniadanie mężowi i hej wody odeszły
a myślała ze długo poczeka