reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Doggi haha to z lekka przenosilas
Jezyk ale by było jakbyś trafiła ;-)
Jezyk ale by było jakbyś trafiła ;-)
hej!
alecta, ja dziś w nocy tylko kur.wowałam do samej siebie, bo młody przeginał z tym rozpychaniem się i kręceniem moich włosów .
Doggi, takie są procedury pewnie. u mnie jak się zapalił (a właściwie tylko dymił) piec saunowy, to przyjechało 5 wozów, bo takie są przepisy. a gasić nic nie musieli. ale leżałam wtedy w łóżku i od razu wiedziałam, że cos się musiało w pracy stać, bo tyle wozów, to na takiej wielkości budynek wysyłają. oby udało Ci się zobaczyć fil jeszcze przed rozwiązaniem
agulqa, jak do mnie połozna przychodziła to też nie miała wagi. pierwsze ważenie było dopiero po 2 tyg. na wizycie u pediatry.
jezyk, to trzymam kciuki za 7 :-):-)
ja dalej nie mam tego cholernego blatu suszarce w kuchni. jak dziś tego nie ogarnę, to już chyba nigdy go nie kupię
alecta, ja dziś w nocy tylko kur.wowałam do samej siebie, bo młody przeginał z tym rozpychaniem się i kręceniem moich włosów .
Doggi, takie są procedury pewnie. u mnie jak się zapalił (a właściwie tylko dymił) piec saunowy, to przyjechało 5 wozów, bo takie są przepisy. a gasić nic nie musieli. ale leżałam wtedy w łóżku i od razu wiedziałam, że cos się musiało w pracy stać, bo tyle wozów, to na takiej wielkości budynek wysyłają. oby udało Ci się zobaczyć fil jeszcze przed rozwiązaniem
agulqa, jak do mnie połozna przychodziła to też nie miała wagi. pierwsze ważenie było dopiero po 2 tyg. na wizycie u pediatry.
jezyk, to trzymam kciuki za 7 :-):-)
ja dalej nie mam tego cholernego blatu suszarce w kuchni. jak dziś tego nie ogarnę, to już chyba nigdy go nie kupię
u mnie niestety nie. ale zobaczymy, jak jest w tej drugiej przychodni, do której zapiszę małą. tyle, że ja i tak mam swoją wagę, więc mi tam wszystko jedno.
a co do wagi, to hmmmmmmmmmm.... kurde mój młody jest taki wysoki i ciężki, że właśnie się zorientowałam, że "wyrósł" z hulajnogi, bo ona jest do 20 kg. a dostał ją na 2 urodziny no bez jaj. następna "maxi" jest rekomendowana dopiero od 5 roku życia, a młody za miesiąc kończy dopiero 3 lata. ja pierdziele.
a co do wagi, to hmmmmmmmmmm.... kurde mój młody jest taki wysoki i ciężki, że właśnie się zorientowałam, że "wyrósł" z hulajnogi, bo ona jest do 20 kg. a dostał ją na 2 urodziny no bez jaj. następna "maxi" jest rekomendowana dopiero od 5 roku życia, a młody za miesiąc kończy dopiero 3 lata. ja pierdziele.
Tasia001
Fanka BB :)
U mnie też bez wagi chodzą na patronażowe. Jak jest potrzeba to jeździ się do przychodni. Za to położna krew pobrała Domi w domu na żółtaczkę, ale ona to taka wyjątkowa kobieta. Wczoraj mnie od ktg odłączała, bo pracuje też w szpitalu i już się zapowiedziałam, że liczymy na nią na patronażowych.
Agulqa śliczny ten Wasz Robercik
Nieobecna dobrze, że udało się jeszcze na trochę zatrzymać akcję
Agulqa śliczny ten Wasz Robercik
Nieobecna dobrze, że udało się jeszcze na trochę zatrzymać akcję
jenn200818
U mnie też położna ze szkoły rodzenia będzie miała wagę jak przyjdzie na wizytę ;-) Tylko trochę tym brakiem pediatry się martwię, mam nadzieję, że uda mi się do tego czasu coś załatwić w tej nowej przychodni..
agulqa_b
Elutka mam, w szpitalu mi dali
Sprite dzieki
Mi sie udalo wczoraj tescia doprosic i zamontowal mi zaslonke przy wannie
Nie mamy siana na remont lazienki a dla mnie prysznic to podstawa i sprawdza sie super poki co. Moge brac prysznic i lazienka sucha nie to co wczesniej ;-)
No i pralka nam sie psuje wiec cos czuje ze w tym mcu trzdba bedzie kupic nowa
U mnie polozna byla tylko raz i powiedziala ze nastepnym razem przyjdzie zdjac szwy jesli zadzwonie a jak nie to nie
Sprite dzieki
Mi sie udalo wczoraj tescia doprosic i zamontowal mi zaslonke przy wannie
Nie mamy siana na remont lazienki a dla mnie prysznic to podstawa i sprawdza sie super poki co. Moge brac prysznic i lazienka sucha nie to co wczesniej ;-)
No i pralka nam sie psuje wiec cos czuje ze w tym mcu trzdba bedzie kupic nowa
U mnie polozna byla tylko raz i powiedziala ze nastepnym razem przyjdzie zdjac szwy jesli zadzwonie a jak nie to nie
jenn200818
agulqa to trochę dziwne, że tylko jedna wizyta..
U mnie będzie 4 albo nawet 5 razy, hmm
U mnie będzie 4 albo nawet 5 razy, hmm
reklama
Tasia001
U mnie 4 razy położna na początku, a po pół roku 1 raz pielęgniarka środowiskowa. Do lekarza na patronażowe też się jakoś chodzi, ale nie wiem jak jest "urzędowo", bo my po wrodzonym zapaleniu płuc i mega żółtaczce więc częściej chodziliśmy.