reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Doggi mnie boli tak brzuch, że to jakaś tragedia, najbardziej jak oddycham matka zadaje mi pytania typu czy bolą mnie też plecy a ja nie wiem, bo tak boli ze nie rozróżniam....

Doggi 9 dni.....to chwila jeszcze, chwilenka dosłownie:) i Stachu będzie przy Tobie!!!!

reklama
Dagi mnie jak tylko zaczyna boleć brzuch to tylko w połączenie z plecami :/ tobie najdalej 5 dni zostało, prawda? Może się w końcu rozkręci

No tak 5dni no teraz już czaje, że plecy tez bolą, wcześniej leżałam na boku i chyba tak tego nie odczuwalam, idę do wanny poleżeć. No u mnie ten ból zaczął się od momentu jak poszłam siku tez...zobaczymy może się coś rusza...

Kuźwa przechwalilam brak bólu, takie mam teraz hmmm jakby kolke, tego typu bólu jeszcze nie było ;) tyle tego ze człowiek nie ogarnia :p

U nieobecnej sytuacja opanowana, skurcze przeszły.

Laydeek mialam dada i teraz happy
Ogolnie w pieluszce jest ok, z kupa ok, tylko to siku

Mommy co tak sie bronisz przed tym porodem?:p

Elutka ile razy Ty juz bylas z mlodym na jakiems komtroli? Ja wcale, a polozna jak byla to nie miala wagi...?!:O

Doggi haha siano niech zwracaja :p

Nieobecna &&& oo juz widze ze ok

Moj maly spi jdszcze
Godziny nocnego jedzenia mu sie przestawily

Agulqa_b ja pamiętam ze z ola dopiero byliśmy wvprzychodni jak się przeprowadziliśmy wiec musiała mieć więcej niż 2tyg w poznaniu tylko pediatra była ja obejrzeć i pogadać o szczepieniu nie było ważenia ani nic.

Kazali nam zachować bilety i w dowolnym terminie przyjść na seans juz bez płacenia na szczęście. Tylko kiedy nam się to.uda nie wiadomo :/ może w niedziele albo jakoś w przyszłym tyg wyskoczymy jeszcze przed cc ale kto wie co to będzie do tego czasu

Czesc Dziewczynki!!!!

Rodzimy, rodzimy a nie się ociągamy.
Uciekam zaraz do rodzinnego osluchac pluco, bo kaszle jak stary gruzlik. Oby sie obylo bez antybola

Nieobecna &&& mocno zacisniete:-)
Ja dla odmiany w miarę się wysypiam..młody budzi się właściwie raz na cycusia w nocy
Agulqa dwa razy bylam. Pierwszy raz w poniedziałek czyli 5 dni lo wyjściu ze szpitala (gdyby nie święta poszlabym wcześniej) i drugi raz wczoraj-pierwsza wizytacz konsultacja pediatry, ważeniem a wczoraj tylko na ważenie pojechałam i sprawdzenie wyników, kolejne ważenie w poniedziałek. Ja nie miałam wizyty domowej i już się nie zalapie bo ponoć przychodzą do momentu aż pępek nie odpadnie a u na odpadł pp tygodniu.
Doggi to wy się streszczajcie z tym kinem hehe :-D

Doggi Tobie 9 do cc, a mi 4 do szpitala.
Wczoraj stwierdziłam, że chyba będę błagać Wojtka o cc, bo będę po prostu spokojniejsza jak będę Lile widziała, a tak ciągle się denerwuje ruchami.
No i zapomniałam mu powiedzieć na wizycie o dusznościach, które mnie łapią i to już nie tylko w nocy.

Czuje się cała połamana.
Młoda przyszła do mnie spać, a ona po całym łóżku wędruje i nawet jej nogę w majtkach miałam.
Już myślałam, że mi ją do tyłka wsadzi.
Ł poszedł właśnie po świeże bułeczki i zaraz jakieś śniadanko mi zrobi, a później na zakupy wyruszamy :-)

Nieobecna trzymam za Was kciuki &&&&&

reklama
Doggi do mnir pediatra powinien z polozna przyjechac ale ze poloznz w innej przych niz pediatra to nie przyjedzie
Ja pojade w pon, ł idzie na 12 to pojedzie ze mna i bede spokojniejsza w razie w

Elutka ale to ktos Ci mowil by na to wazenie jechac? Mi tylko powiedziwli ze mam ortopede umowic

Do góry