reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

McPearl ja na wyniku nie miałam napisane, że gbs tylko mówiłam w labie jak oddawalam, że to to ma być.
Na wyniku miałam tylko "posiew z pochwy, flora bakteryjna prawidłowa"

reklama
Mój T w ogóle nie pije jak juz jakieś piwko 2% a w sylwestra i tak powiedział ze nie będzie, ale sam fakt ze goście. Co prawda to ciotka i kuzynka z mężem ale jednak a do tego moja mama przylatuje 1 stycznia i nie pasuje mi to

Alecta hahaha :p
Ja nie potrzwbuje widowni do rodzenia :p
Super ze z Tymkiem lepiej

Mcpearl ja dlatego poprawialam gbs bo zamiast tego zrobilo czystosc pochwy i cyrk wyszedl :p

Mcpearl, każde laboratorium inaczej opisuje wyniki. Kiedy masz wizytę? Może zadzwoń i podpytaj jeszcze?

Już nic dzisiaj nie robię. Byłam u gin, wstawiłam i rozładowałam zmywarkę, złożyłam pranie, zapakowałam ślicznie wszystkie świąteczne prezenty, zrobiłam zakupy i wyrzuciłam śmieci. Starczy, nie chce mi się. No może jakiś szybki obiad sobie zrobię, no i z psem trzeba będzie jeszcze wyjść. Małż wróci gdzieś pewnie ok 21, powiedział żebym jemu obiadu nie robiła, tylko kupiła pizzę. Także idę się wylegiwać :-)

Agulqa - pierwsze to tętno dziecka a drugie to skurcze macicy.
Relacja z wizyty na wizytowym.
Dziś dojechał wózek stoi już rozłożony i się wietrzy. Czuć opony jak w sklepie samochodowym :-)

reklama
Do góry