reklama
jenn200818
Fanka BB :)
McPearl a kiedy masz wizyte u gina?
dagi27
Mój T w ogóle nie pije jak juz jakieś piwko 2% a w sylwestra i tak powiedział ze nie będzie, ale sam fakt ze goście. Co prawda to ciotka i kuzynka z mężem ale jednak a do tego moja mama przylatuje 1 stycznia i nie pasuje mi to
agulqa_b
Alecta hahaha
Ja nie potrzwbuje widowni do rodzenia
Super ze z Tymkiem lepiej
Mcpearl ja dlatego poprawialam gbs bo zamiast tego zrobilo czystosc pochwy i cyrk wyszedl
Ja nie potrzwbuje widowni do rodzenia
Super ze z Tymkiem lepiej
Mcpearl ja dlatego poprawialam gbs bo zamiast tego zrobilo czystosc pochwy i cyrk wyszedl
aob66
Moderatorka
McPearl ja mam napiane wymaz-GBS, ale to chyba zalezy od labolatorium jak napisza..
Marcioszek
Mcpearl, każde laboratorium inaczej opisuje wyniki. Kiedy masz wizytę? Może zadzwoń i podpytaj jeszcze?
Już nic dzisiaj nie robię. Byłam u gin, wstawiłam i rozładowałam zmywarkę, złożyłam pranie, zapakowałam ślicznie wszystkie świąteczne prezenty, zrobiłam zakupy i wyrzuciłam śmieci. Starczy, nie chce mi się. No może jakiś szybki obiad sobie zrobię, no i z psem trzeba będzie jeszcze wyjść. Małż wróci gdzieś pewnie ok 21, powiedział żebym jemu obiadu nie robiła, tylko kupiła pizzę. Także idę się wylegiwać :-)
Już nic dzisiaj nie robię. Byłam u gin, wstawiłam i rozładowałam zmywarkę, złożyłam pranie, zapakowałam ślicznie wszystkie świąteczne prezenty, zrobiłam zakupy i wyrzuciłam śmieci. Starczy, nie chce mi się. No może jakiś szybki obiad sobie zrobię, no i z psem trzeba będzie jeszcze wyjść. Małż wróci gdzieś pewnie ok 21, powiedział żebym jemu obiadu nie robiła, tylko kupiła pizzę. Także idę się wylegiwać :-)
agulqa_b
Dziewcsyny na ktg to pierwsze czyli fhr to tetno a drugie toco?
reklama
aob66
Moderatorka
Agulqa i jak tam?