reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Napisalam na wizytowym
Odebralam tez gbs i jest napisane
"erythromycin s
clindamycin s" s oznacza wrazliwy
Proxz tego streptococcus agalactiae e wzrost pojedyncze
Nie mam pojecia o co kaman:-\
Odebralam tez gbs i jest napisane
"erythromycin s
clindamycin s" s oznacza wrazliwy
Proxz tego streptococcus agalactiae e wzrost pojedyncze
Nie mam pojecia o co kaman:-\
McPearl
jenn, dopiero 30.12.
agulqa, i mi chyba też zrobili czystość....bo mi wyszło Coli, Enterococcus faecalis i Klebsiella pneumononiae. Nic nie ma o paciorkowcu.
Kurcze, kurcze...
agulqa, i mi chyba też zrobili czystość....bo mi wyszło Coli, Enterococcus faecalis i Klebsiella pneumononiae. Nic nie ma o paciorkowcu.
Kurcze, kurcze...
McPearl
sprite, obyś miała rację
doczytałam w necie, że raczej przy zwykłym posiewie też wyjdzie.
doczytałam w necie, że raczej przy zwykłym posiewie też wyjdzie.
Ostatnia edycja:
femme fatal
Mama Ninki :)
ALECTA - super że u Tymka czysto :-)
my mamy zaproszenie do knajpy na sylwka ale pierdziele nigdzie nie idę
cholera a ja nie mam żadnych badań nie wiem o czym piszecie jakie gbs paciorkowce nic ... a wizyta na nfz dopiero 22.01 to wątpię żebym jeszcze coś robiła ...
my mamy zaproszenie do knajpy na sylwka ale pierdziele nigdzie nie idę
cholera a ja nie mam żadnych badań nie wiem o czym piszecie jakie gbs paciorkowce nic ... a wizyta na nfz dopiero 22.01 to wątpię żebym jeszcze coś robiła ...
dagi27
Femme ja miałam tylko na paciorkowca i w środę będą wyniki na wizycie, co do badań to w ogóle nie wiem o czym mówicie bo ja na wszystkie hiv itp miałam na samym początku, krzywa cukrowa robiła w pl prywatnie bo tu nie robią....jedynie ten posiew teraz no i tydzień temu próby wątrobowe. Powiedziałam T, że musimy zrezygnować z tego sylwestra i o dziwo na to przystał. Ja juz serio będę na ostatnich nogach i nie mam zamiaru siedzieć będę chciała iść spać to pójdę i w du.pie ze wszystkim. Na sam koniec wychodząc ze sklepu się wypi.erdolilam ależ mnie ta posadzka wkurzyla aż T dostał opierdziel
reklama
McPearl
femme, teraz to paciorkowiec powinien być obowiązkiem. Dziecko może się zarazić przy porodzie. Powinni zlecić...