reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Uff cieszę się, bo przyszedł prezent dla Ł.
Już się bałam, że kurier przyjedzie jak będzie już w domu i zaraz by się dopytywał co to, a tak będzie sobie żył w nieświadomości do środy :p

Agulqa czekamy na wieści :-)

reklama
Napisalam na wizytowym
Odebralam tez gbs i jest napisane
"erythromycin s
clindamycin s" s oznacza wrazliwy
Proxz tego streptococcus agalactiae e wzrost pojedyncze

Nie mam pojecia o co kaman:-\

agulqa, wyszedł Ci paciorkowiec, więc pewnie dostaniesz antybiotyk przy porodzie, bo wątpię, że teraz będą Cię leczyć.

alecta, minionek gigant jest już w warszawie. huurraaa dojdzie do wigilii :-D

jenn, dopiero 30.12.
agulqa, i mi chyba też zrobili czystość....bo mi wyszło Coli, Enterococcus faecalis i Klebsiella pneumononiae. Nic nie ma o paciorkowcu.
Kurcze, kurcze...

McPearl, ale paciorkowiec jakbys miała to w tym posiewie też by wyszedł przecież. ja miałam w ciąży robionych kilka zwykłych posiewów i też mi paciorkowiec wychodził. widocznie go nie masz.

ALECTA - super że u Tymka czysto :-)

my mamy zaproszenie do knajpy na sylwka ale pierdziele nigdzie nie idę :-p

cholera a ja nie mam żadnych badań nie wiem o czym piszecie :wściekła/y: jakie gbs paciorkowce nic ... a wizyta na nfz dopiero 22.01 to wątpię żebym jeszcze coś robiła ...:sorry:

Femme ja miałam tylko na paciorkowca i w środę będą wyniki na wizycie, co do badań to w ogóle nie wiem o czym mówicie bo ja na wszystkie hiv itp miałam na samym początku, krzywa cukrowa robiła w pl prywatnie bo tu nie robią....jedynie ten posiew teraz no i tydzień temu próby wątrobowe. Powiedziałam T, że musimy zrezygnować z tego sylwestra i o dziwo na to przystał. Ja juz serio będę na ostatnich nogach i nie mam zamiaru siedzieć będę chciała iść spać to pójdę i w du.pie ze wszystkim. Na sam koniec wychodząc ze sklepu się wypi.erdolilam ależ mnie ta posadzka wkurzyla aż T dostał opierdziel :D

reklama
Do góry