reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

McPearl ja na wyniku nie miałam napisane, że gbs tylko mówiłam w labie jak oddawalam, że to to ma być.
Na wyniku miałam tylko "posiew z pochwy, flora bakteryjna prawidłowa"

reklama
Mój T w ogóle nie pije jak juz jakieś piwko 2% a w sylwestra i tak powiedział ze nie będzie, ale sam fakt ze goście. Co prawda to ciotka i kuzynka z mężem ale jednak a do tego moja mama przylatuje 1 stycznia i nie pasuje mi to

Alecta hahaha :p
Ja nie potrzwbuje widowni do rodzenia :p
Super ze z Tymkiem lepiej

Mcpearl ja dlatego poprawialam gbs bo zamiast tego zrobilo czystosc pochwy i cyrk wyszedl :p

Mcpearl, każde laboratorium inaczej opisuje wyniki. Kiedy masz wizytę? Może zadzwoń i podpytaj jeszcze?

Już nic dzisiaj nie robię. Byłam u gin, wstawiłam i rozładowałam zmywarkę, złożyłam pranie, zapakowałam ślicznie wszystkie świąteczne prezenty, zrobiłam zakupy i wyrzuciłam śmieci. Starczy, nie chce mi się. No może jakiś szybki obiad sobie zrobię, no i z psem trzeba będzie jeszcze wyjść. Małż wróci gdzieś pewnie ok 21, powiedział żebym jemu obiadu nie robiła, tylko kupiła pizzę. Także idę się wylegiwać :-)

Agulqa - pierwsze to tętno dziecka a drugie to skurcze macicy.
Relacja z wizyty na wizytowym.
Dziś dojechał wózek stoi już rozłożony i się wietrzy. Czuć opony jak w sklepie samochodowym :-)

reklama
Do góry