reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

no ja mojego się pytałam na ostatniej wizycie czy coś robimy to powiedział że nie ... :sorry:

DAGI - dobrze że udało się odkręcić tego sylwestra ;-)

Kurde swędzi mnie brzuch jak cholera ... mam nadzieje że nie rosnę :confused2:

reklama
jenn, niektóre badania są obowiązkowe, a mój gin mówi, że nagminnie przyjmuje na porodówkę laski, które mają np. jeden wpis w karcie ciąży i reszta pusta. Żadnych badań, konsultacji, opisów USG, nic...

Dokładnie Stokrotka wspominała, że nie będzie miała dostępu do neta.

Nullini dziwni są tacy lekarze, świadczy to chyba o tym, że mają swoje pacjentki głęboko w d.upie..

Mama już pojechała, mam w domu czysciutko, ubranka poprasowane, poukładane, torba spakowana, wszystko gotowe :)
Jak tylko mama pojechała to zaraz mąż zawiózł mnie na wigilię pracownicza. Pojadlam, popiłam, pogadałam i niedawno wrocilam. Teraz będę leżeć do jutra i odpoczywać.

Alecta- oby okazało się, że to nabiał i wyeliminowanie go ulzy trochę mężowi.

Ja jutro będę się ogarniac przed wizytą u ginki. Ciężko, ale zrobię, co mogę a do reszty wykorzystam męża ;) coś z lusterkiem mi za długo schodzi.

Agulqa- ja też polecam sposób Alecty, najtańsze nie od kompletu do używania na codzien, a komplet od święta ;)
Poza tym u mnie podobnie jak u Tasi, to ja jestem od tluczenia ;)

Tasia- udanego wyjazdu.

U nas w sylwestra mąż pracuje, więc ja z dzieciakami będę "tańczyć" ;)

Femme- badania na paciorkowiec bym nie odpuscila.

jeżyk, jak ja Ci zazdroszczę, że mama Ci porobiła. Zrobiłam dzisiaj 2 prania, ogarnęłam piec i jeszcze kilka rzeczy i brzuch mnie dzisiaj ciągnie...niby nie ma dużo do robienia ale tu coś, tam coś i później boli.

Nulini, a może to te dziewczyny nie chodziły na kolejne wizyty? Tyle by mieć do becikowego i reszta w pompie...

reklama
Do góry