reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Doggi, nie boli, ale nie umiem siku zrobić. chce mi się, a siadam na kibel i mam taki skurcz pochwy jakby. nie wiem jak to opisać. leci powolutku siku, tak jakby coś go blokowało. dziwne, bo przecież siku nie leci z cipki :confused2:

agulqa, no tak. zapomniałam napisać ;-). na szklankę 200ml mniej więcej 4 łyżeczki przygotowanego proszku zalać gorącą wodą lub mlekiem (ja preferuję z mlekiem). pianki na górę do ozdoby bardziej ;-)
a w ogóle to możesz też dodać cynamon i kardamon. ja nie dawałam, ale można.

reklama
Doggi nie mam tak :eek: za to ma podobnie jak Szprajt, że chce mi się siku nic nie boli, ale jakby cewka była jakimś korkiem zatkana ... muszę dupą na kiblu pokręcić i dopiero sie wysikam, chyba macica jakoś uciska czy coś bo im bardziej się wyprostuje tym mi lżej :-D

Jezyk nie znowu a cały czas, ja o tym po prostu już nie piszę a pchnięcie juz nie schodzi

Sprite to u mnie z siku nie ma kłopotu ale tak spuchnieta tam jestem ze normalnie jak kamień i x jednej strony boli jak dotykam ale to środek jakby igły wbijać a z zewnątrz nie mam czucia czasem mrowienie... Ech ciąża yo jednak badziewny stan

Laskie nie wiem czemu sie smiejecie ze mnie :p no ja nie mam pojecia jak takie rzeczy sie robi :p

Sprite czyli gosciu ktory dostaje prezent zalewa to sobie pozniej goraca woda, to mu rozpuszcza i pije tak?:p

Żelka, musze wypróbować z wyprostowaniem się, hmmm... dzięki!

Doggi, ja nie mam spuchniętej. pooglądałam w lusterku. raczej mam taka jakby wchłonięta do środka. masakra :szok:

agulqa, tak. gościu bierze lyżeczkę. wyciąga sobie łyżeczką ze słoiczka 4 miarki. wsypuje do szklanki i zalewa wodą/mlekiem. pije. taki słoiczek wystarczy na kilka takich napojów ;-);-)

Alecta jak je.bne to zabije wiec uwazaj :p

Oooo widzisz sprite
Ty jedyna normalna tu :p z cieroliwosciz do takich laikow jak ja
Ja myslalam ze do sloika ma wlac 200ml wody :p

Tak alecta smiej sie smiej :p az w tucznie Cie slysze :p

reklama
Do góry