reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Doggi- A seksik jest? Bo to może być od tego tak na 90% ;) w ciąży z Cypkiem tak miałam na sam koniec jak już pozwolili nam na seksik. Czułam się jakbym miała pipke mutanta, duża, twarda i spuchnieta. Strach dotknąć.

Agulqa- ja się z Ciebie nie śmieje bo też nie wiedziałam o co chodzi z tymi sloikami ???

Ostatnia edycja:
reklama
Agulqa przecież pisałam czemu się na rudo zrobiłam :p

Eh mój syn padł.
Upatrzył sobie nową miejscówę w nogach, zabrał swoją poduche i zasnął.
Starsza maruda jeszcze walczy sama ze sobą :p

Kurde zachciało mi się soku bananowego i teraz zdycham przez zgage.
Czekam aż mąż wyjdzie z wanny, bo dzisiaj stwierdził, że kocha mnie tak bardzo, że mi masaż zrobi :p

Cyprian też się dzisiaj przytargsl i śpi ze mną. Piotrek na nocce to mały wykorzystał ;)

Agulqa- jak coś to pytaj mnie, razem damy radę :p ja tam polowy rzeczy nie kumam co piszą w temacie jedzenia.

Alecta- że rude to wredne i fałszywe ;) :D

Ostatnia edycja:
Nulini- no nasza trochę staniala bo jak wychodziła to kosztowała ponad 200 zł, a teraz koło 180 się kręci.

A to Wy na X-Boxa? Czy na PS4?

alecta, o jaaa, taki mąż to SKARB! :-D

sprite, ślicznie to wygląda :-D

agulqa, mnie też mąż POTWORNIE wpienia, bez powodu w sumie :confused2: Samym swoim jestestwem :confused2:

Doggi, ja już jakiś czas mam tak z podwoziem, w ogóle takie wybrzuszone, jakby już Młody łeb pchał :-D Siąść ciężko, wstać ciężko :-D

Agulqa tak, ale musi pomieszać 3 razy w prawo, 2 razy w lewo i wstrząsnąć wieczkiem do dołu, bo inaczej się nie rozpuści :p

muszę dupą na kiblu pokręcić i dopiero sie wysikam, chyba macica jakoś uciska czy coś bo im bardziej się wyprostuje tym mi lżej :-D

dziwne, bo przecież siku nie leci z cipki :confused2:

Czułam się jakbym miała pipke mutanta, duża, twarda i spuchnieta. Strach dotknąć.

JAK ZARAZ ZACZNĘ RODZIĆ, TO PRZEZ WAS!!! :-D:-D:-D

Doggi, to u mnie tak raczej trochę opuchnięte na wzgórku łonowym i trochę boli.

Taka czekolada fajna sprawa może być.

Uch, jak ja nie lubię kłaść spać młodego. Jak tylko słyszy hasło mycie i spanie dostaje takiej mega głupawki i nie idzie go zagonić do łóżka. Znów musiałam się z nim szamotać. Kończyło się karą na krzesełku i nawet go nie zachęciła dodatkowa baja do czytania.

Co tam a AZA i aob? Coś cicho...

Jezyk od tyg posucha najpierw nie miałam chęci a potem bolało :/

Nulini no coś w ten deseń wieczorami tak mi tam dziwnie jakbym główkę między nogami miała.

W czwartek mam wizytę to zapytam co to jest.

Nulini- nie na ps3 ale jak pstrzylismy w dniu premiery. ;) teraz na allegro taniej ale jakoś mam cykora że nie dojdzie i kupujemy w noenecie.

Aza to ma chyba teściowa w gościach :) jak dobrze pamiętam.

hahahahahahaha nie dokuczajcie biednej agulce :-p:-p:-p:-D:-D:rofl2:

Doggi, ja tak nie mam, ale współczuje, bo mnie dzis od rana tak kłuje w środku. nie wiem co to i w sumie zaczyna mnie to martwić. ech

reklama
Do góry