reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
To jest to samo co ostatnio ta fryzura jestem bardzo zadowolona, ale zdjęcia nie wrzucę bo mam tak mordę spuchniętą ze wyglądam jakby ktoś mnie pobił... Moje usta wyglądają jakby miały eksplodować może jutro będę lepiej się prezentować yo due wam pokaże

Doggi w takim razie wybaczam.....
Ale mnie dziąsła napier.dzielaja......normalnie szok. A nie wiem z czego, bo nie jadłam nic takiego co mogło by je poranic. W ogóle się czuje taka hm....osłabiona, nie dobrze mi, ale niby jestem glodna, głowa mnie boli i chce mi się spać nie wiem jakaś taka jestem nie.dowalona

Dagi ja dziś w ogóle jakiś mam ciężki dzień. Wszystko mi dokucza i wszystko drażni...

Dziewczyny tez macie tak opuchnięte krocze? Ja od kilku dni w ciągu dnia mam tak że aż mi się źle chodzi i siedzi a wieczorem normalnie wargi dolne twarde jak kamień i obolałe ze nawet po siusiu się podetrzec nie mogę :/ strasznie yo uciążliwe, i nie wiem od czego to może być boję się żeby to znów jakaś infekcja nie była :/

Doggi właśnie mam podobny problem z tym podcieraniem, że aż boli....zastanawiałam się skąd to, miałam ostatnio wymaz robiony, bo mam strasznie mokro, ale wszystko jest więc nie wiem co to......może tak ma być?!

Agulqa :-D

Doggi bidulko.
Mi pipka puchnie, ale mnie nie boli.
Za to chodzę jak pingwin.
Dzisiaj na zakupach to.się jak niepełnosprytna czułam, bo nie mogłam iść normalnie :-/

reklama
Możecie mi mówić mistrzu.... Dopiero do domu wróciłam a i tak wszystkiego nie załatwiłam.... :confused2: W camej cyfrze dobrą godzinę siedziałam. Jutro u nas mają być główne ulice blokowane a ja od rana znów w rozjazdach będę bo o 16 wyjazd do bydgoszczy i znowu będę w domu gdzieś ok 21.... No ja pier....

Ja mojego ostatnio jestem w stanie zabić , ale po co on dyskutuje ze mną i ten psyk czasem otwiera to ja nie wiem. Niech się nauczy , że ma cicho siedzieć to problemów nie będzie... Doggi ja przysięgam wyślę go do Ciebie :-D

Idę pranie rozwiesić, zakupy rozpakować , ogarnąc to co trzeba , wykąpię się od razu chyba i odpoczywam... Wiecie co, mi teraz do porodu to czas tak poleci , że szok.... Ten tydzień poleci jak z bicza strzelił, następny to święta więc tak samo, póżniej sylwek no i nowy rok. Po nowym roku znów w każdym tyg. 2 dni mi wypadają na wyjazdy więc chwila moment i się nie skapnę nawet kiedy mi te 9 mies minęło aż mi smutno :-(

Do góry