reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
A ja jestem dzisiaj tak przymulona.. nie wiem co się dzieje. W ogóle boli mnie ramie, jakieś takie bóle reumatyczne. K.uźwa ciąże rozumiem ale reumatyzm??
Już chcę koniec grudnia.. Z małym zatrzymaniem się na święta ;-)

Padnięta jestem.... Idę pod prysznic bo zaraz jak wtopię się w fotel to trudno będzie mi wstać i ruszyć dupę. Suszy mnie jak cholera. Na krzesełu 2 h siedziałam :confused2: więcej nie pojadę na trening... W środę tylko na końcówkę wejdę wracając ze szkoły rodzenia i poczekam za małżem i wracamy do domu.... Czeka nas przez najbliższe poniedziałki (aż do rozwiązania) jazda na 2 auta bo ja tam nie będę tyle czasu siedziała i czekała.... Ooo nie.... :confused2: Ja czekam za tym cholernym stanikniem i już bym wszystko w dzieciowym do szpitala wyprała i trobę spakowała to nie doczekam się chyba.... Jutro więc zaczynam znów wielkie pranie, zrobię listę zakupów, chrześniaczce kupię jakiś ciuch , pakuję w pake wszystko i wysyłam prezenty, kartki itp. Miałam coś wam pisać, zapomniałam a w dupę jeża.... :-D

za mną dziś sok jabłkowy chodził chyba po jakiś 30min marudzenia, H się zlitował i poszedł do sklepu ;)

I ZUS mnie dziś zaskoczył! :D wchodze patrzę i w pt wypłacą świadczenie za listopad i połowę grudnia a za drugą połowę grudnia wypłacą 23.12 :D jezuniu przemiła niespodzianka bo już całkowicie w nich zwątpiłam :D i teraz moje pytanie do was dziewczyny - ta kwota świadczenia to jest to co wpływa nam na konto? czy od tego jeszcze odejmują podatek? :-):tak:
wreszcie będę mogła spokojnie spać ;)

Ostatnia edycja:
Licja 18% musisz od tego odliczyć.
A ja dzisiaj przeżyłam szok.
Dzwonie do przychodni i udało się już za 16 razem i po 6 minutach :-D

Idę się szykować, bo Niksona trza odwieźć.

Nulini, a wiesz, że 26.01 rodzą się sami zaje.biści ludzie :-D

reklama
alecta to jest sukces, dodzwonić się do poradni ;-)

Ja właśnie wstałam, coś mnie cały czas na górze brzucha boli, pewnie jakiś narząd wewnętrzny non stop jest uciskany..
Śniadanie zjedzone, kawa zrobiona. A potem zabieram się za prasowanie.

Do góry