reklama
jenn200818
Fanka BB :)
A ja jestem dzisiaj tak przymulona.. nie wiem co się dzieje. W ogóle boli mnie ramie, jakieś takie bóle reumatyczne. K.uźwa ciąże rozumiem ale reumatyzm??
Już chcę koniec grudnia.. Z małym zatrzymaniem się na święta ;-)
Już chcę koniec grudnia.. Z małym zatrzymaniem się na święta ;-)
agulqa_b
Ja to w ogole nie wiem
Albo ktos wezmie dzisiaj ł
Albp ja wyjde
Albo sie zabijemy
Albo ktos wezmie dzisiaj ł
Albp ja wyjde
Albo sie zabijemy
MommyTigger
Padnięta jestem.... Idę pod prysznic bo zaraz jak wtopię się w fotel to trudno będzie mi wstać i ruszyć dupę. Suszy mnie jak cholera. Na krzesełu 2 h siedziałam więcej nie pojadę na trening... W środę tylko na końcówkę wejdę wracając ze szkoły rodzenia i poczekam za małżem i wracamy do domu.... Czeka nas przez najbliższe poniedziałki (aż do rozwiązania) jazda na 2 auta bo ja tam nie będę tyle czasu siedziała i czekała.... Ooo nie.... Ja czekam za tym cholernym stanikniem i już bym wszystko w dzieciowym do szpitala wyprała i trobę spakowała to nie doczekam się chyba.... Jutro więc zaczynam znów wielkie pranie, zrobię listę zakupów, chrześniaczce kupię jakiś ciuch , pakuję w pake wszystko i wysyłam prezenty, kartki itp. Miałam coś wam pisać, zapomniałam a w dupę jeża....
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nulini udana jesteś! 9kartonow powiadasz....kiedy chcesz to wyprać?
Nooo, ja to mam czas do 27 stycznia
dagi27
Aaa to tak. Ja mam wtedy urodziny to możesz rodzic 27stycznia
za mną dziś sok jabłkowy chodził chyba po jakiś 30min marudzenia, H się zlitował i poszedł do sklepu
I ZUS mnie dziś zaskoczył! wchodze patrzę i w pt wypłacą świadczenie za listopad i połowę grudnia a za drugą połowę grudnia wypłacą 23.12 jezuniu przemiła niespodzianka bo już całkowicie w nich zwątpiłam i teraz moje pytanie do was dziewczyny - ta kwota świadczenia to jest to co wpływa nam na konto? czy od tego jeszcze odejmują podatek? :-)
wreszcie będę mogła spokojnie spać
I ZUS mnie dziś zaskoczył! wchodze patrzę i w pt wypłacą świadczenie za listopad i połowę grudnia a za drugą połowę grudnia wypłacą 23.12 jezuniu przemiła niespodzianka bo już całkowicie w nich zwątpiłam i teraz moje pytanie do was dziewczyny - ta kwota świadczenia to jest to co wpływa nam na konto? czy od tego jeszcze odejmują podatek? :-)
wreszcie będę mogła spokojnie spać
Ostatnia edycja:
MommyTigger
Licja, od tej kwoty odjąć jeszcze musisz. W innej zakładce masz wypłacone kwoty już takie "gołe" ;-)
Licja 18% musisz od tego odliczyć.
A ja dzisiaj przeżyłam szok.
Dzwonie do przychodni i udało się już za 16 razem i po 6 minutach
Idę się szykować, bo Niksona trza odwieźć.
Nulini, a wiesz, że 26.01 rodzą się sami zaje.biści ludzie
A ja dzisiaj przeżyłam szok.
Dzwonie do przychodni i udało się już za 16 razem i po 6 minutach
Idę się szykować, bo Niksona trza odwieźć.
Nulini, a wiesz, że 26.01 rodzą się sami zaje.biści ludzie
reklama
jenn200818
alecta to jest sukces, dodzwonić się do poradni ;-)
Ja właśnie wstałam, coś mnie cały czas na górze brzucha boli, pewnie jakiś narząd wewnętrzny non stop jest uciskany..
Śniadanie zjedzone, kawa zrobiona. A potem zabieram się za prasowanie.
Ja właśnie wstałam, coś mnie cały czas na górze brzucha boli, pewnie jakiś narząd wewnętrzny non stop jest uciskany..
Śniadanie zjedzone, kawa zrobiona. A potem zabieram się za prasowanie.