reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja juz po obiadku, smakowalo mi bzrdzo tylko troxhe za malo pieprzu dalismy :p
Ł stwierdzil ze to nie jest jego ulubione danie, on woli mega ostro i paprykowo a smietanowe go nie kreca :p

reklama
Nulini- ja też wpadlam w panikę w związku z pierwszym dzidziusiem na BB i nawet dziś robię pranie, mimo że to niedziela, a w niedziele nigdy nic nie robimy. Ale muszę zdążyć do czwartku bo mama chce przyjechać to mnie prasowanie ominie :D

Jenn- a pewnie że sobie zrób ombre, co sobie będziesz żałować. Mnie w styczniu na blond naszlo i zrobilam, co prawda długo nie nanosilam, ale sprawdziłam jak wygląda.

A my już po obiadku w domu, także leżę dalej i odpoczywam :)

A ja tam paniki nie mam :) strasznie zazdroszczę Gochson ze juz ma pusty brzuszek i Dzidzie koło siebie. W rej chwili taka jestem wzruszona że mogę i w grudniu rodzic :)

Ja mojemu dziś życie utrudniam :D wszystko co tylko do zrobienia ma w domu dziś robi! Już byliśmy w Castorama, teraz naprawia klamkę, zaraz choinkę ledowa którą tok temu pies pogryzl i fotel fo masażu tez kabel zeżarty przez psa a jak skończy jedziemy do teściów po drewno

Jezyk ja tam robie 7dni w tygodniu ;-)

Doggi ty malpa jestes :p
Ale ja tez dzis jakas czepliwa
Ł twierdzi ze o wszystko sie dopier.dalam ale jak mam sie nie czepiac jak on myje podloge i w kuchni tak wode rozlal ze cake kapcie zamoczylam sobie i teraz na boso chodze. Mamie robil kawe i rozsypal na podloge czego nie zamiotl i ja bosymi stopami w to wlazlam... no jak sie nie czepiac?!

Doggi, luz ;-)

Nulini, nie przejmuj sie gadanuem tylko pierz i prasuj - będziesz miała z głowy ;-)

ja mam chyba ostatnie pranie-moje koszule do szpitala i staniki do karmienia. jeszcze tylko prasowanie skarpetek, czapeczek itp. tak chyba ok. muszę jeszcze przejrzeć apteczkę, czy aby na pewno mam te wszystkie specyfiki z apteki.

zaraz idę poopowiadać bajki młodemu i mam nadzieję, że uśnie, bo ja bym też się chętnie położyła. taka pogoda dołująca.

reklama
A ja się wzięłam za malowanie i na pierwszy rzut poszła taca.
Zobaczymy czy wyjdzie tak jak w mojej wizji.

Gadałam ze szwagierką i akurat jedzie dzisiaj z mężem do Ikei to mi kupi pojemniki jupi :-D

Mnie dzisiaj Ł o dziwo nie wkurza :p
Śmiał się tylko ze mnie, bo stanęłam przed lustrem i krzyczę do niego, że jaka ja jestem brzydka, a ten patrzy na mnie i mówi "no łazisz w pizamie, włosy masz tłuste przed farbowaniem, zero makijażu, ale aż tak źle z Tobą jeszcze nie jest "

Ostatnia edycja:
Do góry