reklama
jenn200818
Fanka BB :)
sprite sądziłam, że faktycznie coś poważnego się stało, jakoś kompletnie mi do głowy nie przyszło, że zegar masz nieustawiony :-)
Mój piekarnik nie ma zegara a żeby było jeszcze ciekawiej to gdzieś mi się zapodziały lampki wskazujące na nagrzanie, więc trzeba pokrętłem sprawdzać czy już doszedł do odpowiedniej temperatury Dodatkowo mam źle całą sieć w kuchni zrobioną, bo jak działa piekarnik to czajnika nie można wstawić bo korki wyskakują, także same atrakcje!
A Gochson miała wcześniej wskazania do cc? Czy normalnie planowała rodzić naturalnie? Bo nie pamiętam…
Mój piekarnik nie ma zegara a żeby było jeszcze ciekawiej to gdzieś mi się zapodziały lampki wskazujące na nagrzanie, więc trzeba pokrętłem sprawdzać czy już doszedł do odpowiedniej temperatury Dodatkowo mam źle całą sieć w kuchni zrobioną, bo jak działa piekarnik to czajnika nie można wstawić bo korki wyskakują, także same atrakcje!
A Gochson miała wcześniej wskazania do cc? Czy normalnie planowała rodzić naturalnie? Bo nie pamiętam…
Z facetami temat rzeka i walkujemy go za każdym razem.
Mommy- mam nadzieje że już lepiej i nerwy trochę przeszły.
Mój robi wszystko sam z siebie, ale jak kiedyś pisalam jesteśmy 10 lat po ślubie i pewne rzeczy po prostu już wypracowalismy, a na poczatku też było ciężko
Ja też na tel. Nie widzę ale kciuki trzymam.
Wstalam o 5 ale jeszcze kolo 7 mi się przysnelo, teraz zmykam bo teściu ma zaraz po nas przyjechac i zabrać na obiad.
Miłego dnia laski
Mommy- mam nadzieje że już lepiej i nerwy trochę przeszły.
Mój robi wszystko sam z siebie, ale jak kiedyś pisalam jesteśmy 10 lat po ślubie i pewne rzeczy po prostu już wypracowalismy, a na poczatku też było ciężko
Ja też na tel. Nie widzę ale kciuki trzymam.
Wstalam o 5 ale jeszcze kolo 7 mi się przysnelo, teraz zmykam bo teściu ma zaraz po nas przyjechac i zabrać na obiad.
Miłego dnia laski
dagi27
Hej, hej. Ja właśnie wstalam. Musze się ogarnąć i jedziemy do Ciotki mojej na obiad.
grochson - trzymam kciuki za Was!
U mnie w nocy śnieg padał
grochson - trzymam kciuki za Was!
U mnie w nocy śnieg padał
McPearl
To co tam się stało że Gochson ma cesarkę? Kciuki by wszystko było dobrze!
goferek
Jakiś tydzień temu śniło mi się, że Goschon urodziła pierwsza, miałam o tym napisać na forum, ale jak zobaczyłam, że jej to jeszcze daleko do porodu, to stwierdziłam, że nie będę pisać, bo bzdury mi się śnią.
Kurde, wróżką może powinnam zostać :-)
Następna była Doggi i Bada w ten sam dzień i ja kolejna z Agulqa :-)
Kurde, wróżką może powinnam zostać :-)
Następna była Doggi i Bada w ten sam dzień i ja kolejna z Agulqa :-)
Ostatnia edycja:
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Gochson, POWODZENIA!!! Czekamy na same cudowne wieści!!! Trzymaj się!!!
goferek, a kiedy ja? Kiedy ja?
goferek, a kiedy ja? Kiedy ja?
reklama
jenn200818
goferek proszę o wróżbę także dla mnie :-)