reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Jenn mleko daje ulgę na chwilę po czym zgaga wraca mocniejsza, mleko w żołądku Kwaśnieje i robi siwy dym. Rennie można jsk najbardziej!

A ja nie wiem czy to antybiotyk czy co, ale chodzę i rzygam. Najpierw było mi niedobrze cały czas a teraz zaczęłam rzygać i to niestety nie tęczą...

W ogóle mam załamke, stary mnie dobija, wszelkie moje urodziny, imieniny itp spędzam sama no ten zawsze w pracy nie pomyśli żeby zrobić grafik tak żeby mógł być ze mną.... No cóż, dzień jak codzień

W ogóle T stwierdził że poród Sue zbliża wielkimi krokami bo jestem zbyt miła i się przytulam, i to musi vis znaczyć bo ja nigdy tak nie robię :p

reklama
Alecta, mój mąż co drugi dzień patrzy na tą ostatnią buzę i wzdycha ciężko, że taka fajna :-) muszę pomierzyć jakieś jego bluzy i zobaczyć czy on w ogóle się w taką zmieści, bo jest duży wszerz i wzdłuż :-) Też jest maniakiem assasina:-)

Agulaq_b, pudełko piękne !!

Miłego dnia

Witam w południe :-D

Od rańca w garach siedzę i się wqrwiam ale nie na gotowanie tylko na chłopa z allegro :-/ Tydzień już wysyła paczke nosz qrw... :wściekła/y: kontakt z nim tak kiepski , że masakra jakiś pokręcony gościu!!!

Agulqa pbkm. Będziemy pobierać krew pępowinową, łożyskową i pępowine , cały zestaw wzięliśmy i na 10 lat od razu na przechowanie. Też mamy nadzieję , że się nie przyda ale woleliśmy się zabezpieczyć w razie czego... Różnie bywa w życiu. Śliczne pudełko :-)

My mamy kolegę co za nic przy porodzie nie chciał być bo twierdzi , że to obrzydliwe i w ogóle masakra ale jak robił to obrzydliwie mu nie było.... :-D Nie no pół żartem pół serio, sama uważam że od 2 strony piękny widok to nie jest....

Ja mojemu prezent już kupiłam, w sumie tak mnie wqrwia od kilku dni , że serio najlepiej by było jakby poszedł w cholere z domu i dla mnie może w ogóle nie wracać....

Tylko skad wiedziec czy ta herbata tak zapakowana bedzie?:p

Doggi moj tez gada ze porod sie zbliza bo od wczoraj jestem tak bojowa ze mam ochote zabic wszystkich a polozna mowila ze u wielu kobiet tak sie objawia zblicajacy porod
Mi mleko pomaga na zgage i nigdy sie wraca silniejsza

Goferek , mommy dzieki

Mommy jasne ze warto sie zabezpieczyc. W dzisiejszych czasach nigdy nie wiadomo co nas spotka

Ja czekam ma ksiazki dla ł ale cos chce dokupic keszcze tylko co?

Przyszla paczka z rzeczami na prezenty
I hugo strzelil plany leniwego dnia :p

Agulaq_b z vitaxu jest sporo herbatek pakowany osobno i maja takiej okienko w opakowaniu, że widać, że są osobno pakowane, dilmah tez jest pakowana osobno, ale musisz czytać na opakowaniu, bo nie każda.

U mnie już wozio poskładane stoji i czeka a ja za każdym razem jak idę do kibelka to zaglądam do pokoju Zosi tak już tam przyjemnie. Zamówiłam ten polko-przewijak:) jutro ma przyjść to już w ogóle będzie mega. Ja wanienke trzymam w pokoju u młodej bo w łazience nie mam miejsca za bardzo a tam jest go dosyć. U nas dziś jakaś klęska żywiołowa, wieje tak, że Kubly na śmieci latają.

alecta, chyba pierwsza, ale w sumie wszystkie fajne. ja w końcu kupiłam dla mojego torbę, pasek i czapkę dorzuciłam na answear.com. ciekawe, czy będzie zadowolony.

radzę Wam szybko pozamawiać przesyłki, bo niestety juz zaczęło się kiepskie dostarczanie. nawet paczkomaty sie ociagają.

ja dzis ostatni prezent przez net kupiłam. książki dla teścia i chyba mam wszystko.

ja pierd.ole co za dzień. wszystko mnie wkurwia. a najbardziej jak mi net muli, jak mi non stop ktoś na domofon dzwoni, tak jakby nie było innego numerku wśród tych 15 tylko akurat MÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! już pier.dole. nawet nie wstaję. jak to będzie coś ważnego, to pewnie na tel. ktoś zadzwoni też. do tego orange fakture poj.ebał za net i prawie 1,5godz. straciłam na sprawdzanie o co chodzi. i jeszcze młody wypił całą butelkę soczku i nie zdążył do wc z siku. oooooooooooooooooooooooooooo szajse :-:)-:)-(

Sprite...jaki kryzys czy coś? Ja wczoraj tak miałam. Wszyscy mnie wk.urwiali, szczególnie facet od mycia okien przyszedł po kasę i mówi, że myl w poniedziałek no spoko, ale ciekawe jak umyl z tyłu domu skoro mamy furtkę i ona jest zamknięta ja nawet nie mam do niej klucza. Jedynie T ma. No ale nie chciało mi się z nim kłócić.

reklama
Dagi dzieki :-) w ten weekend chce to ogarnac i jeden prezent z glowy miec
Nasza wanienka stoi w salonie :-) a co tam :p

Sprite spoko, mnie tez dzis wszystko wkur.wia

Do góry