reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Laski szukam jakiegoś prezentu dla Ł i ostatnio mi marudził, że jakas bluza by mu się przydała.
U mnie na wiosce takich sklepów nie ma więc szukam na allegro, ale sama nie wiem, która i czy w ogóle mi się podoba...
Znając styl mojego męża najbardziej podoba mi się ta Camelowa

MĘSKA BLUZA BLUZY LUXURY Z KAPTUREM 4 KOLORY XL (4824692358) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
CRWS DNM 3212A CAMELOWA MĘSKA BLUZA DENLEY_PL_XL (4825931420) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
EXTREME MĘSKA BLUZA KAPTUR OKAZJE OD DENLEY_PL_XL (4822614891) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
MĘSKA BLUZA BLUZY Z KAPTUREM ASSASIN'S CREED p (4811688141) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

reklama
Laydeek musialabys poczytac sobie lub filmik jakis obejrzec
Ja to totalna amatorszczyzna jestem

Alecta mi najbardziej pierwsza lub ostatnia :p
Ale to wlasnie zalezy jakie ł preferuje
Sama mojemu bym kupila ale on maly i gruby wiec ciezko bez przymkerzenia :p

Agulqa no własnie mój Ł też mały i z dużym brzuszkiem:-p
Jutro muszę go jakoś podstępnie zmierzyć ile on ma w pasie, bo nie wiem czy w razie w zamawiać xl czy xxl.
Mi ogólnie najbardziej podoba się ta ostatnia, ale wiem, że on woli takie tak ta Camelowa no i nie wiem jak ta ostatnia wyglądałaby przy jego brzuszku :-p

Laski szukam jakiegoś prezentu dla Ł i ostatnio mi marudził, że jakas bluza by mu się przydała.
U mnie na wiosce takich sklepów nie ma więc szukam na allegro, ale sama nie wiem, która i czy w ogóle mi się podoba...
Znając styl mojego męża najbardziej podoba mi się ta Camelowa

MĘSKA BLUZA BLUZY LUXURY Z KAPTUREM 4 KOLORY XL (4824692358) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
CRWS DNM 3212A CAMELOWA MĘSKA BLUZA DENLEY_PL_XL (4825931420) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
EXTREME MĘSKA BLUZA KAPTUR OKAZJE OD DENLEY_PL_XL (4822614891) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
MĘSKA BLUZA BLUZY Z KAPTUREM ASSASIN'S CREED p (4811688141) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Alecta mi najbardziej ostatnia, sama bym w takkiej chodziłą, ale ja jestem fanką serii gier Assasins Creed ... to wiesz mało obiektywna jestem :p
Pierwsza też spoko, ale sie zastanawiam czy byłaby wygodna :)

W temacie jakże nam przyjaznym i przyjemnym...

Widziałyście nową akcję skierowaną do najmłodszych?

10845957_296445007221863_8808823054226108950_n.jpg

Nulini oj mam podobnie, spałabym i spała...

Hej, hej. Powstałam:)

alecta - pierwsza i ostatnia jak najbardziej:)
Agulaq_b - świetne pudełko, prezent będzie na pewno trafiony, mam takie na Zosiowe pamiątki.

Dziś w nocy mnie obudził taki skurcz, że aż zasnąć nie umiałam. Poza tym dziś nic nie robie, leżę i odpoczywam
T dziś gotuje i cala reszte.

reklama
Do góry