reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja to bardzo chce meza przy porodzie, ale jesli on stwierdzi, ze nie da rady to jakos to przezyje.. z tym, ze jak dla mnie jesli facet widzac co sie dzieje z kobieta podczas porodu i przez to czulby jakies obrzydzenie do mnie pozniej to jak dla mnie nie jest jeszcze dojrzaly i gotowy na prawdziwy zwiazek.. tak jak juz pisalyscie jetesmy malzenstwem i to nie tylko na dobre, ale i na zle :tak:

Agulqa jak na amatorke super wyglada to pudelko ;-)

Alecta i sie podoba najbardziej pierwsza bluza:-) ale moj wolalby z pewnoscia ta druga, ewentualnie trzecia, ale rozpinana:tak:

reklama
Doggi kolejka super gra - mamy i gramy dość często :) Aliasu nie mamy ale znam, fajna na imprezki :) co do gier planszowych polecam również osadnicy z catanu - najlepsza gra pod słońcem! :D

Nulini mi PUE też nie działało wczoraj a dziś jeszcze nie sprawdzałam ;)

Alecta mnie się najbardziej ta pierwsza bluza podoba :)

I powiedzcie mi jak to jest z tym decoupage - czy ktoś kto mnie ani trochę zdolności manualnych (czytajcie ja), da radę coś na tym ogarnąć? Strasznie mi się podobają efekty tych rękodzieł jednak obawiam się że ja nie dam rady takich cudów tworzyć ;)

Nulini - PUE nadal mi nie działa ;/
ciekawe czy to tylko nam nie działa czy im tam w ZUSIE też, bo kurde zapłaciłam im za listopad 1.12 a dziś Pani w Zusie mi powiedziała że nie ma jeszcze mojego potwierdzenia zapłaty ;/ a bez tego nie wypłacą mi chorobowego..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Licja ja decoupage uczyłam się z neta z filmików na yt ;)
Tak na prawdę głównie potrzebny jest czas i cierpliwość ;)

Objadłam się pierogów ruskich i pękam.
Ogólnie mamy dzisiaj dzień lenia i właśnie oglądamy Anastazje :p
A zgadnijcie co leciało od rana :p

licja, mnie się udało dostać na PUE, ale nie kumam, bo jedno zwolnienie mam "rozliczone" i wpisaną datę wypłaty, a drugie zwolnienie nie :baffled: I nie wiem, czy to przez błąd na stronie czy co... Jutro zadzwonię do wydziału zasiłków...

aob, no właśnie ja tak samo uważam, jest się z kimś na dobre i na złe, dziecka chcieliśmy oboje i oboje powinniśmy je powitać. Dla kobiety poród to nie przyjemność, więc dlaczego dla mężczyzny miałby być?

Hey, znów musiałam Was 40 minut nadrabiać... Oszaleję z Wami :))) Ja rano była w laboratorium jeszcze raz ten mocz zrobić a potem zaszalałam w lumpku :)))) Zaraz lecę jakieś rzeczy wygrzebać do szlachetnej paczki.

Agulqa cudna skrzyneczka :))) Zdolniacha z Ciebie :))) Tak z ciekawości ile wychodzi kosztowo? Oczywiście nie liczę czasu :)

Doggi pakuj się, pakuj, ja też powinnam się wziąć za torbę ale tak mi się nie chce...

Alecta od rana leciały.... yyyy... kolędy? :)))

Decoupage to mogłaby być fajna sprawa, tylko na początek trzeba włożyć trochę kasy w to. To jak kartkami. Jak biorę się za robienie kartek na święta to sporo rzeczy trzeba kupić. Już nie wspomnę jak ktośprofesjonalnie się tym zajmuje ile dupereli trzeba mieć.

Mój M wytrzymał podczas porodu choć powiedziałam mu, że jak chce to może wyjść. Ale powiem, że jego obecność bardzo mi pomogła psychicznie.

Mam mega zboczonego dozorcę w bloku. Śmieci wynosiłam to stwierdził, że by mi wyniósł za darmo tylko później bym mu mleczka się dała napić. Wczoraj mówił, że mi do twarzy z tym brzuszkiem i jakie cycuszki fajne dostałam. Totalny zbok...

Ależ młoda ma czkawkę...w nocy to mi się bambaryła w poprzek położyła. Jak dostałam skurcz bh to na dole nie miałam nic, ale za to dostałam w szerz więcej. Teraz chyba wróciła do stanu główkowego. Mam nadzieję...

Grzeję sobie pasztecika z kapuchą i grzybami w piekarniku, a później chyba się wezmę za pierniki z młodym.

Doggi, i jak tam te twoje skurcze?

reklama
Mcpearl- też bym była zła na panią za takie coś.

Agulqa- piękne pudełko.

U mnie też panie się dziwily że to już tylko miesiąc, a mi się wydaje że brzuch wielki jak balon.

Do góry