reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Bada to mnie tacy w ogóle nie pytają o nic:-p
Chociaż ostatnio w przedszkolu jedna z nauczycielek mówi do mnie, że fajnie wyglądam, bo brzuszek taki mały mam (byłam w zapiętej kurtce i wtedy on faktycznie na mniejszy wygląda):-p

reklama
U mnie się jeszcze do niedawna dziwili jaki ja mam termin na koniec stycznia, co w ogóle chodzi :-D Ale u mnie długo nie było widać brzucha, po prostu nadszedł taki moment, że nagle się pojawił i teraz już niczym nie da się go ukryć.

hello!

agulqa, to moja mama nieraz mnie upomniała, że jak ja tak mogę! że ona to przecież wszystko sama robi ;-). no taka typowa kura domowa. a ja uważam, że skoro oboje pracujemy zawodowo to czemu ktoś ma być lepszy lub gorszy od drugiego? gdybym zajmowała się tylko domem to nie ma problemu, ale tak nie jest, więc podział obowiązków jest. i mimo, że czasami mnie szlag trafia jak muszę poczekać, to tak jak napisałam-dla zasady czekam ;-). tylko, że na szczęście u mnie nie ma takich sytuacji zbyt dużo, bo akurat trafił mi się w tym temacie bezproblemowy egzemplarz (tylko z krótką pamięcią i trzeba przypominać, ale zrobi;-);-)).

ludzie zadają takie pytania chyba, bo nie mają ciekawszych tematów. temat "ty jeszcze w ciąży" lub "kiedy rodzisz" lub "myslałam, że już po" to taki temat jak "jaka piękna dziś pogoda" ;-);-);-):-p:-p

miłego dnia!

Sprite u nas tez ł przewaznie robi, fakt o listwy sie doprosic nie moge ale to dlatego ze nie mamy wiertarki wiec z rodzicami ł sie ugadalismy ze na swieta brak prezentow, kupuje wspolnie wiertarke bo i u nas i u nich bez nic sie w sciane nie da wwiercic
Ale ł i tesciu maja powiedziane ze jesli bede rodzic w stycznii to z porodowki jade do kalisza jezeli listwy dalej nie beda przykrecone :p

Cześć laski,
Wstałam 30 min temu. Miałam isc na pobranie krwi, w nocy za pamięci nalałam do probówki i co??? Nie poszłam!!!!
Zostaje mi tylko dzien jutrzejszy :)
Życzę wszystkim dobrego dnia.

P.s. Ja od dwoch dni nie mogę sie mojego dziada doprosić o ściągnięcie torby z górnej półki w garderobie :p

Dzięki za życzenia dla młodego :-) życzę sobie by był grzeczniejszy :-p charakterek to ma po mamusi niestety, szalone ADHD :-p

Ostatnio mój miał skleić zabawkę młodego i się zabrać za to nie mógł. Mówię by dał mi klej. A po co ci? By skleić Mikołajowi autko...ja to zrobię. I jak się patrzyło mój M kleił auto :-D

Hej wam

Wstałam tuż przed 10 :) stary zawozil babajage do przedszkola wiec dla mnie był sen, nawet nie słyszałam jak wstali :)
Z moją chorobą zdecydowana poprawa. Schodzi mi z zatok, morda juz nie jest opuchnięta i dużo dużo mniej boli :)

Co do brzucha i zaczepek. Moja sąsiadka do mnie ostatnio "Dagmara ty jesteś w ciąży?!" a ja na to "nie są Sue ukryć juz 9 miesiąc zaczyna lecieć" a ona szok bo myślała ze to dopiero początek bo brzuch mały

Tak mały że muszę w rozkroku siedzieć i on se wisi między nogami

Miłego dnia.

reklama
Do góry