reklama
jenn200818
Fanka BB :)
Ja właśnie zrobiłam wielki garnek pulpetów w sosie pomidorowym z bazylią, więc mam nadzieję, że mam święty spokój przed dwa dni, może nawet trzeciego dnia mi się jeszcze coś skapnie :-)
jezyk, no ja bym sie też nie zastanawiała. nawet do całkowitego remontu. super okazja!
obiad dziś miałam zdechły, bo mi sie ruszać po wizycie w lidlu nie chce. a mianowicie: tortellini z paczki z lidla z pomidorami + warzywa na patelnie (mrożone z biedry) + mozzarela tarta z paczki z lidla + polane masłem. lubimy, więc tragedii nie ma, że taki beznadziejny obiad zrobiłam, a właściwie zrobił się sam ;-)
obiad dziś miałam zdechły, bo mi sie ruszać po wizycie w lidlu nie chce. a mianowicie: tortellini z paczki z lidla z pomidorami + warzywa na patelnie (mrożone z biedry) + mozzarela tarta z paczki z lidla + polane masłem. lubimy, więc tragedii nie ma, że taki beznadziejny obiad zrobiłam, a właściwie zrobił się sam ;-)
agulqa_b
Jezyk to ja mam do ina ok 10-15km
Tu tez mam przedszkole, szkole, w razie w jakis sklep, kosciol, poczte
Wiec jest ok pod tym katem. Poza tym plac zabaw przed blokiem i jezioro za blokiem ;-)
Ale tak czy siak marzy mi sie domek, ł na szczescie tez tylko jemu pod krakowem ;-)
A co do Waszebo domkixto serio niedrogi no i super ze maz tak wiele sam umie zrobic
My za mieszkanie w bloku 64m2 dalismy 115tys :-(
Aaaa Ronertowi sie ulewa, bleee
W ogole dopiero ske obudzilam a zasnelam po napisaniu ostatniego postu czyli jakies 2h temu
Dzieki alecta
Karpanna opieke gin
I moze wypisac nie musi
Zalezy czy uwaza ze sie nalezy pomoc czy nie z tego co wiem
Nulini robilabym mu codaiennie te muffiny ale ma sie odchudzac a nie tyc
A on umiaru nie ma :-(
Alecta ja robie taki obiad dzis
Wyciagam z zamrazarki leniwe wrzucam do garka czekam i jem
Tu tez mam przedszkole, szkole, w razie w jakis sklep, kosciol, poczte
Wiec jest ok pod tym katem. Poza tym plac zabaw przed blokiem i jezioro za blokiem ;-)
Ale tak czy siak marzy mi sie domek, ł na szczescie tez tylko jemu pod krakowem ;-)
A co do Waszebo domkixto serio niedrogi no i super ze maz tak wiele sam umie zrobic
My za mieszkanie w bloku 64m2 dalismy 115tys :-(
Aaaa Ronertowi sie ulewa, bleee
W ogole dopiero ske obudzilam a zasnelam po napisaniu ostatniego postu czyli jakies 2h temu
Dzieki alecta
Karpanna opieke gin
I moze wypisac nie musi
Zalezy czy uwaza ze sie nalezy pomoc czy nie z tego co wiem
Nulini robilabym mu codaiennie te muffiny ale ma sie odchudzac a nie tyc
A on umiaru nie ma :-(
Alecta ja robie taki obiad dzis
Wyciagam z zamrazarki leniwe wrzucam do garka czekam i jem
reklama
jenn200818
Dziewczyny jak macie skurcze to jak długo trwa taki jeden? I jak często się powtarzają w takiej jednej "sesji"?