reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Karpanna, ale nie musisz mieć zatrudnienia żeby mąż dostał opiekę.
To on musi być zatrudniony, bo idzie to z jego ubezpieczenia i taką opiekę wypisują w szpitalu.
Tacierzyński czy też urlop ojcowski załatwia u pracodawcy.

Nam wypisuje nasza pani ginekolog. Nie musi mieć zatrudnienia żona. Mówisz o ojcowskim? Chodzi Ci o te dwa tygodnie? To mąż ma z zakładu pracy, do nich wnioskuje.

A dzięki dziewczyny to mnie oświeciłyście. Oba płatne 80 %? Jest cywilem w wojsku.

Z tą szyjką to wystarczy że będę polegiwać nie spacerować ale w domu robić muszę.

Ojcowski jest płatny 100%, a w wojsku teraz wszystko płatne 80% jak u każdego szarego cywila (no chyba, że jest to kobieta w ciąży).

Nulini - czy twój serniczek jest na tortownicę czy dużą blachę?

Na tortownicę :-D

agulqa, rób Ł muffinki do pracy :-D

jeżyk, jakbyś gdzieś w okolicy znalazła jeszcze taką okazję, jak Wasza, to daj cynk, za taką kasę to na koniec świata bym się wyprowadziła, byle mieć DOM :-D

alecta, gratulacje :-D Czyli telemarka nie było? :-D

Nulini był prawie szpagat, a na koniec klaps na dupe aż szyjka zaczęła mnie kłuć :/

Strasznie śpiąca dzisiaj jestem.
Mam nadzieję, że ta moja senność nie minie mi jak tylko położę się spać.
Macie jakiś ciekawy pomysł na obiad na jutro?

reklama
Do góry