reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
jenn, trwa kilka sekund, a zdarza się nawet co kilka minut ;-)
McPearl
Fanka BB :)
jenn, w sobotę w nocy to co zmiana pozycji to skurcz. A że spać nie mogłam to ciągle skurcze i wzięłam sobie od razu 2 no spy.
karpanna, u nas np. jest autobus szkolny, który odbiera od nas z osiedla dzieciaki i zawozi pod szkołę. Tam odbiera ich pani ze świetlicy i idą na świetlicę albo do swoich pań. Do domu tak samo tylko, że odwrotnie i dziecko trzeba odebrać spod przystanku, chyba że ma 7 lat.
karpanna, u nas np. jest autobus szkolny, który odbiera od nas z osiedla dzieciaki i zawozi pod szkołę. Tam odbiera ich pani ze świetlicy i idą na świetlicę albo do swoich pań. Do domu tak samo tylko, że odwrotnie i dziecko trzeba odebrać spod przystanku, chyba że ma 7 lat.
To bajka z takimi autobusami. Nam pozostaje auto albo nogi, w moim przypadku moje nogi, nogi dzieci i wózek małego. Oby pogoda była oki i szybkie spacery były możliwe. I tak chcę się dogadać z panią żebym mogła odbierać i przyprowadzać dziecko spod i d szkoły nie wchodząc po kilkunastu schodach.
Grrrrrr zamiast coraz lepiej coraz gorzej. Juz mam tak nos zawalony ze chodzę z otwartą japą bo oddychać nosem nie mogę, łeb mnie boli i gardło bez zmian.... Ze tez na końcówkę tak się musiałam załatwić
Ponadrabiam wieczorem bo dziś cały czas w biegu. Ale przynajmniej prezenty mam z głowy tylko tesciowa została i Olka, z Olka mały kłopot ale dla teściowej nie wiem :/ bo co można dać osobie która wszystko ma!?
Ponadrabiam wieczorem bo dziś cały czas w biegu. Ale przynajmniej prezenty mam z głowy tylko tesciowa została i Olka, z Olka mały kłopot ale dla teściowej nie wiem :/ bo co można dać osobie która wszystko ma!?
jenn200818
Fanka BB :)
U mnie skurcz trwa minutę, bo zmierzyłam czas..tylko z tą częstością różnie, czasem nawet co 5 minut..
reklama
Jenn u mnie skurcze wieczorne co 20min i trwają około 20sec. I mam je przez 3-4 h po czym przechodzą.
Ale nie martw się jak przyjdą skurcze porodowe, zoriuentujesz się ze to jest to bez liczenia i odmierzania, po prostu będziesz wiedzieć że to twój czas
Ale nie martw się jak przyjdą skurcze porodowe, zoriuentujesz się ze to jest to bez liczenia i odmierzania, po prostu będziesz wiedzieć że to twój czas