reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Jednak przyszedł do mnie mikołaj, u teściowej zostawił prezent ;)
Jsk zwykle praktycznie z myślą o synowej, dostałam koc elektryczny żeby mi w końcu ciepło było :p dolores jednak mnie zna :p

Poza tym tesciowa wymyśliła ze rodzę w święta albo e przerwie między świętami a sylwestrem, ja jednak wolę się wpasować w 2-5 stycznia to moje daty wymarzone ;) i krzyczy na mnie ze ja wszystko na święta robie i jej nic nie zostawię a ona specjalnie wolne wzięła przed świętami :p i o wypiekach tez nie mam myśleć bo mam leżeć i pachnieć o wyczekiwac :p
No yo jej mówię że ja żeby urodzić to muszę dać se w kość i wymeczyc ten mój organizm :p
I Mikołaj do stacha przyszedł z wieeeelka paczka pampers tych najmniejszych wiec zapas mam ze hej ;)

Ja jadę na zakupy to może uda mi się "mikołaja" nakłonić on dostał czapke, bo łysy jak kolano i mu zimno w lepetyne. A mnie się marzą jakieś ładne rękawiczki....właśnie ile w PL kosztują te najmniejsze pampersy? Wczoraj w nocy Zocha mnie tak skopala, że zastanawiałam się co ona tam wyprawia. Dyskotekę sobie urządzila. Matka chce spać a ona wyrabia....

Aha, aha. Tak się zastanawiam właśnie, bo w kwietniu planujemy lecieć z mala do PL o ile już będzie miała paszport i zastanawiałam się właśnie nad cenami. Ja kupowalam ostatnio jumbo pack a udało mi się bo dwa były za 15£ czyli jakieś 75zl za 6paczek.

Wczorajszego dnia juz nie nadrabiam. Wybaczcie ;-)

Femme super prezent!!!
Ja w tym roku nic mie dostalam :p
Ale wiedzialam ,ze tak bedzie tym bardaiej lecialam wczoraj kupic Ł kalendarz i czekolade
Wmogole nie gadalismy o mikolajkach a ja wiedzialam ze on przez te szkolenia jest meganz rytmu wybity i niczego nie oczekiwalam. Smutno mu sie zrobilo tylko ze u mnie mikolaj byl a u niego nie :p

Laydeek ogladalam dzis z ł na fb :-) super :-)

Ja mam jedna duza paczke z happy i dady mala do szpitala ok 28sztuk :-)

W ogole ryjek mi sie ciagle cieszy :-)
Ł wrocil steskniony, lezelismy do 9.30
Wczoraj obejrzelismy sobie jeszcze listy do m :-)

reklama
Do góry