reklama
Jednak przyszedł do mnie mikołaj, u teściowej zostawił prezent
Jsk zwykle praktycznie z myślą o synowej, dostałam koc elektryczny żeby mi w końcu ciepło było dolores jednak mnie zna
Poza tym tesciowa wymyśliła ze rodzę w święta albo e przerwie między świętami a sylwestrem, ja jednak wolę się wpasować w 2-5 stycznia to moje daty wymarzone i krzyczy na mnie ze ja wszystko na święta robie i jej nic nie zostawię a ona specjalnie wolne wzięła przed świętami i o wypiekach tez nie mam myśleć bo mam leżeć i pachnieć o wyczekiwac
No yo jej mówię że ja żeby urodzić to muszę dać se w kość i wymeczyc ten mój organizm
I Mikołaj do stacha przyszedł z wieeeelka paczka pampers tych najmniejszych wiec zapas mam ze hej
Jsk zwykle praktycznie z myślą o synowej, dostałam koc elektryczny żeby mi w końcu ciepło było dolores jednak mnie zna
Poza tym tesciowa wymyśliła ze rodzę w święta albo e przerwie między świętami a sylwestrem, ja jednak wolę się wpasować w 2-5 stycznia to moje daty wymarzone i krzyczy na mnie ze ja wszystko na święta robie i jej nic nie zostawię a ona specjalnie wolne wzięła przed świętami i o wypiekach tez nie mam myśleć bo mam leżeć i pachnieć o wyczekiwac
No yo jej mówię że ja żeby urodzić to muszę dać se w kość i wymeczyc ten mój organizm
I Mikołaj do stacha przyszedł z wieeeelka paczka pampers tych najmniejszych wiec zapas mam ze hej
jenn200818
Fanka BB :)
Ja też nic nie dostałam, a mojemu wsadziłam do buta jajko niespodziankę i mikołaja z czekolady :-) Cieszył się jak dziecko
dagi27
Ja jadę na zakupy to może uda mi się "mikołaja" nakłonić on dostał czapke, bo łysy jak kolano i mu zimno w lepetyne. A mnie się marzą jakieś ładne rękawiczki....właśnie ile w PL kosztują te najmniejsze pampersy? Wczoraj w nocy Zocha mnie tak skopala, że zastanawiałam się co ona tam wyprawia. Dyskotekę sobie urządzila. Matka chce spać a ona wyrabia....
jenn200818
Pampersy 1 kosztują koło 22 zł przeważnie.. Jedną paczkę wczoraj właśnie kupiliśmy ;-)
dagi27
Aha, aha. Tak się zastanawiam właśnie, bo w kwietniu planujemy lecieć z mala do PL o ile już będzie miała paszport i zastanawiałam się właśnie nad cenami. Ja kupowalam ostatnio jumbo pack a udało mi się bo dwa były za 15£ czyli jakieś 75zl za 6paczek.
jenn200818
Ja to raczej na przetestowanie tą jedną paczkę, jak będzie ok no to dalej w pampersy a jak nie to pieluchy Dada myślę.
agulqa_b
Wczorajszego dnia juz nie nadrabiam. Wybaczcie ;-)
Femme super prezent!!!
Ja w tym roku nic mie dostalam
Ale wiedzialam ,ze tak bedzie tym bardaiej lecialam wczoraj kupic Ł kalendarz i czekolade
Wmogole nie gadalismy o mikolajkach a ja wiedzialam ze on przez te szkolenia jest meganz rytmu wybity i niczego nie oczekiwalam. Smutno mu sie zrobilo tylko ze u mnie mikolaj byl a u niego nie
Laydeek ogladalam dzis z ł na fb :-) super :-)
Ja mam jedna duza paczke z happy i dady mala do szpitala ok 28sztuk :-)
W ogole ryjek mi sie ciagle cieszy :-)
Ł wrocil steskniony, lezelismy do 9.30
Wczoraj obejrzelismy sobie jeszcze listy do m :-)
Femme super prezent!!!
Ja w tym roku nic mie dostalam
Ale wiedzialam ,ze tak bedzie tym bardaiej lecialam wczoraj kupic Ł kalendarz i czekolade
Wmogole nie gadalismy o mikolajkach a ja wiedzialam ze on przez te szkolenia jest meganz rytmu wybity i niczego nie oczekiwalam. Smutno mu sie zrobilo tylko ze u mnie mikolaj byl a u niego nie
Laydeek ogladalam dzis z ł na fb :-) super :-)
Ja mam jedna duza paczke z happy i dady mala do szpitala ok 28sztuk :-)
W ogole ryjek mi sie ciagle cieszy :-)
Ł wrocil steskniony, lezelismy do 9.30
Wczoraj obejrzelismy sobie jeszcze listy do m :-)
reklama