reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Mommy nieee ona z kalisza i w ostrowiw wlkp
Juz kiedys wspominalam ze ja nie mam tu kolezanek
Wierz mi ze dla mnie bylo mallwazne ze na materacu
Wazne ze w koncu sami bez tesciow i dziadkow ł
Juz kiedys wspominalam ze ja nie mam tu kolezanek
Wierz mi ze dla mnie bylo mallwazne ze na materacu
Wazne ze w koncu sami bez tesciow i dziadkow ł
agulqa_b
MommyTigger
Agulqa Padłam , zaje**iste
Sprite, jak kiedyś zaczniesz sprzedawać to daj znać :-) Na prawdę piękne te kartki , zdolniacha jesteś
Ale mały daje dzisiaj czadu , ale to dobrze :-)
Dziewczyny tylko ja tak mam że się dziwnie psychicznie czuję? Nie wiem jak to opisać , czuję się jakbym czasem normalnie obok siebie stała... Tak jakbym nie na tym świecie była czasem....
Sprite, jak kiedyś zaczniesz sprzedawać to daj znać :-) Na prawdę piękne te kartki , zdolniacha jesteś
Ale mały daje dzisiaj czadu , ale to dobrze :-)
Dziewczyny tylko ja tak mam że się dziwnie psychicznie czuję? Nie wiem jak to opisać , czuję się jakbym czasem normalnie obok siebie stała... Tak jakbym nie na tym świecie była czasem....
bada m.
miłego dnia stycznióweczki
jenn200818
Na szczęście pobudki o 5 nie było, dzisiaj 7.30 A i tak jestem śpiąca jak cholera, no ale trzeba było coś zjeść żeby mały nie głodował, no i chyba skończy się na tym, że padnę do łóżka znowu ;-)
agulqa_b
Mommy nke wiem czy bylas jiz na bb jak pisalam ze mialam bernenczyka
Byl identyczny jak ten doggi mesli o zachowanke chodzi
Taki cielok mke usluchany
Ale jak zrobil te swoje oczy to litosci nie mialas bu go opoeprzyc
A smieci z kosza wyciagal i rozpieprzal po calym domu jak byl sam i mu sie nudzilo
A jak zarcie na stole zostawilas to zapomnij ze cokolwiek zostalo
Edit
Aaaa moja apka pokazuje 33dni
Kocham ja!
No cudownie ze to coraz mniej czasu :-)
Byl identyczny jak ten doggi mesli o zachowanke chodzi
Taki cielok mke usluchany
Ale jak zrobil te swoje oczy to litosci nie mialas bu go opoeprzyc
A smieci z kosza wyciagal i rozpieprzal po calym domu jak byl sam i mu sie nudzilo
A jak zarcie na stole zostawilas to zapomnij ze cokolwiek zostalo
Edit
Aaaa moja apka pokazuje 33dni
Kocham ja!
No cudownie ze to coraz mniej czasu :-)
Ostatnia edycja:
oj, to się nadaje do badania przez jenn . radzę wypełnić Jej ankietę, to może Ci coś pomoże
hej!
i miłego dnia! czemu mnie krocze boli zawsze po nocy?! dziwne.
reklama
Jezyk ja jestem bez serca i zawsze Edka opieprze, T miękka pałka i Edoś się do niego uśmiechnie a ten prawie jakby to ola była i zgadza się na wszystko. I potem ja jestem tą niedobra bo chodzę i ustawiam po kątach wszystkich.
Sprite dobrze ze mi przypomniałas zapomniałam o ankiecie, a ty JENN co Sue nie upominasz?!
Ja wczoraj po całym dniu frustracji zasnęłam jakoś kolo 23 i spałam do 7.15 (budzik) no i dwa razy na siku byłam, tylko ten skubaniec Sue obrócił a już pęcherz dostaje w du.pe
Poza tym myślałam że już nic gorszego mi się nie trafi a jednak, bo ten Sue obrócił i teraz chyba próbuje główkę wcisnąć w kanał i ten ból w łonie, spojeniu i kroczu który miałam to był pikuś, teraz dopiero mnie rozsadza od środka... Ale przynajmniej się obrócił
Sprite dobrze ze mi przypomniałas zapomniałam o ankiecie, a ty JENN co Sue nie upominasz?!
Ja wczoraj po całym dniu frustracji zasnęłam jakoś kolo 23 i spałam do 7.15 (budzik) no i dwa razy na siku byłam, tylko ten skubaniec Sue obrócił a już pęcherz dostaje w du.pe
Poza tym myślałam że już nic gorszego mi się nie trafi a jednak, bo ten Sue obrócił i teraz chyba próbuje główkę wcisnąć w kanał i ten ból w łonie, spojeniu i kroczu który miałam to był pikuś, teraz dopiero mnie rozsadza od środka... Ale przynajmniej się obrócił