reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

dzięki, ale nie sprzedaję ;-). robię na własną potrzebę. urodziny, ślub, święta itp. i to nie zawsze, bo odkąd jest młody, to czasu mniej,
teraz będę robić na ślub właśnie (taki mam przynajmniej plan).

reklama
Mommy nieee ona z kalisza i w ostrowiw wlkp :p
Juz kiedys wspominalam ze ja nie mam tu kolezanek :-D
Wierz mi ze dla mnie bylo mallwazne ze na materacu
Wazne ze w koncu sami bez tesciow i dziadkow ł :p

Doggi mam cos dla Ciebie :-)

Załączniki

• 1417734741765.jpg
    1417734741765.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 34
Agulqa :-D:-D:-D:-D Padłam , zaje**iste :-D

Sprite, jak kiedyś zaczniesz sprzedawać to daj znać :-) Na prawdę piękne te kartki , zdolniacha jesteś :)

Ale mały daje dzisiaj czadu , ale to dobrze :-)

Dziewczyny tylko ja tak mam że się dziwnie psychicznie czuję? Nie wiem jak to opisać , czuję się jakbym czasem normalnie obok siebie stała... Tak jakbym nie na tym świecie była czasem.... :confused:

Na szczęście pobudki o 5 nie było, dzisiaj 7.30 :) A i tak jestem śpiąca jak cholera, no ale trzeba było coś zjeść żeby mały nie głodował, no i chyba skończy się na tym, że padnę do łóżka znowu ;-)

Mommy nke wiem czy bylas jiz na bb jak pisalam ze mialam bernenczyka :p
Byl identyczny jak ten doggi mesli o zachowanke chodzi
Taki cielok mke usluchany
Ale jak zrobil te swoje oczy to litosci nie mialas bu go opoeprzyc :p
A smieci z kosza wyciagal i rozpieprzal po calym domu jak byl sam i mu sie nudzilo
A jak zarcie na stole zostawilas to zapomnij ze cokolwiek zostalo

Edit
Aaaa moja apka pokazuje 33dni
Kocham ja!
No cudownie ze to coraz mniej czasu :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny tylko ja tak mam że się dziwnie psychicznie czuję? Nie wiem jak to opisać , czuję się jakbym czasem normalnie obok siebie stała... Tak jakbym nie na tym świecie była czasem.... :confused:

oj, to się nadaje do badania przez jenn :tak::tak:. radzę wypełnić Jej ankietę, to może Ci coś pomoże :-D:-D:-D:-D

hej!

i miłego dnia! czemu mnie krocze boli zawsze po nocy?! dziwne.

reklama
Jezyk ja jestem bez serca i zawsze Edka opieprze, T miękka pałka i Edoś się do niego uśmiechnie a ten prawie jakby to ola była i zgadza się na wszystko. I potem ja jestem tą niedobra bo chodzę i ustawiam po kątach wszystkich.

Sprite dobrze ze mi przypomniałas zapomniałam o ankiecie, a ty JENN co Sue nie upominasz?!

Ja wczoraj po całym dniu frustracji zasnęłam jakoś kolo 23 i spałam do 7.15 (budzik) no i dwa razy na siku byłam, tylko ten skubaniec Sue obrócił a już pęcherz dostaje w du.pe
Poza tym myślałam że już nic gorszego mi się nie trafi a jednak, bo ten Sue obrócił i teraz chyba próbuje główkę wcisnąć w kanał i ten ból w łonie, spojeniu i kroczu który miałam to był pikuś, teraz dopiero mnie rozsadza od środka... Ale przynajmniej się obrócił :)

Do góry