reklama
McPearl, ja nie mam jakiegoś szczególnego parcia na usg, ale przyzwyczaiłam się, że jednak co wizytę je mam (a wizyty najpierw co 4 tyg. teraz co 3 tyg.). a tu takie nastawienie lekarza. odmówić mi nie może, bo przecież płacę za to, ale on już taki chyba jest (a w sumie mógłby robić kiedy chce, bo to przecież dla niego zarobek).
Mój gin tak jak Doggi na każdej wizycie mi usg robi dowcipne i przez brzuch i zawsze wszystko dokładnie sprawdza.
Laski jestem dzisiaj jak zombie.
Zasnęłam jakoś po północy, ale przyszła do mnie Nikola i po chwili zaczęła popłakiwać, że ja uszko boli.
Poprzytulałam ją i powiedziała, że jest lepiej, ale za jakąś godzinę zaczęła płakać, że nadal ją boli i przez to nie może zasnąć, a cały czas próbuje więc dałam jej MIG i po nim zasnęła od razu.
Z tego wszystkiego dzisiaj jak dzwonił mi budzik w tel to zamiast wcisnąć drzemkę wyłączyłam go i nagle patrzę, a tu 7:30!
Szybko się zerwałam i zaczęłam rzeczy dla dzieciaków szykować.
Na włosach mam tyle tłuszczu, że mogłabym frytki smażyć, ale na szczęście założyłam czapke na łeb i wjo.
Nikola rano mówiła, że uszko ją już nie boli, ale powiedziałam jej, że gdyby w przedszkolu zaczęło boleć to ma powiedzieć pani żeby po mnie zadzwoniła.
Zostawiłabym ich w ogóle w domu dzisiaj, ale mają mieć Mikołaja i szkoda mi było żeby opuścili.
Laski jestem dzisiaj jak zombie.
Zasnęłam jakoś po północy, ale przyszła do mnie Nikola i po chwili zaczęła popłakiwać, że ja uszko boli.
Poprzytulałam ją i powiedziała, że jest lepiej, ale za jakąś godzinę zaczęła płakać, że nadal ją boli i przez to nie może zasnąć, a cały czas próbuje więc dałam jej MIG i po nim zasnęła od razu.
Z tego wszystkiego dzisiaj jak dzwonił mi budzik w tel to zamiast wcisnąć drzemkę wyłączyłam go i nagle patrzę, a tu 7:30!
Szybko się zerwałam i zaczęłam rzeczy dla dzieciaków szykować.
Na włosach mam tyle tłuszczu, że mogłabym frytki smażyć, ale na szczęście założyłam czapke na łeb i wjo.
Nikola rano mówiła, że uszko ją już nie boli, ale powiedziałam jej, że gdyby w przedszkolu zaczęło boleć to ma powiedzieć pani żeby po mnie zadzwoniła.
Zostawiłabym ich w ogóle w domu dzisiaj, ale mają mieć Mikołaja i szkoda mi było żeby opuścili.
Megami, ja już teraz i tak nic na tym monitorze nie widzę, bo dziecko takie duże, że teraz te badania to juz tylko dla lekarza są, żeby właśnie sprawdzić, czy wszystko ok. jak 25.11. miałam usg, to tylko udało mi się rozpoznać główkę, bo trudną idealnie okrągłe coś pomylić z czymś innym ;-);-)
ja wchodzę do auta i wychodzę, ale jak prowadzę, to ewidentnie sie to mojej królewnie nie podoba. chyba już muszę fotel odchylić, bo za bardzo ją gniotę.
ja wchodzę do auta i wychodzę, ale jak prowadzę, to ewidentnie sie to mojej królewnie nie podoba. chyba już muszę fotel odchylić, bo za bardzo ją gniotę.
Hey, ja od 7 na nogach, myję okna i sprzątam bo jutro urodziny Konrada wyprawiam. Też mi się zachciało, dobrze, że tort zamówiłam chociaż. Małemu się jednak nie podoba moje sprzątanie bo mnie ostro skopał i jeszcze słabo mi się zrobiło ale to pewnie dlatego, że jeszcze nic nie jadłam.
Co do wykończenia mieszkania to ja Was pobiję )))) Mieszkamy tu już 7 lat a w kibelku dalej goły tynk a na podłodze beton ))
Agulqa ja miałam kiedyś lampę z papieru ale wyrzuciłam dziadostwo bo kurz z tego zetrzeć to masakra...
Indii kciuki za sprawny odbiór.
Doggi dobrze, że idziesz do innego lekarza, kciuki za wizytę.
Nulini przeszła Ci wreszcie ta jelitówka?
Sprite zdolna bestia z Ciebie
Co do wykończenia mieszkania to ja Was pobiję )))) Mieszkamy tu już 7 lat a w kibelku dalej goły tynk a na podłodze beton ))
Agulqa ja miałam kiedyś lampę z papieru ale wyrzuciłam dziadostwo bo kurz z tego zetrzeć to masakra...
Indii kciuki za sprawny odbiór.
Doggi dobrze, że idziesz do innego lekarza, kciuki za wizytę.
Nulini przeszła Ci wreszcie ta jelitówka?
Sprite zdolna bestia z Ciebie
McPearl
Fanka BB :)
To wy macie teraz też usg dowcipne? Moja mi nie robiła od czasu gdy wszystko widać przez brzuch...
alecta, chętnie bym się po prostu położyła bo czuję się podobnie do Ciebie. Licytowałam wczoraj nosidełko dla młodej prawie do 24 i z tego podekscytowania zasnąć nie mogłam. Później jak mój wstał do pracy to też walałam się chyba z godzinę po łóżku nim zasnęłam do tej 7.15.
Wiedziałam, że tak będzie. Mówiłam wychowawczyni M że potrzebuję opinię o moim synu do psychologa do poradni. Miała na to miesiąc i oczywiście jeszcze tego nie zrobiła. Idę w pon na 8, lepiej żeby to miała...
alecta, chętnie bym się po prostu położyła bo czuję się podobnie do Ciebie. Licytowałam wczoraj nosidełko dla młodej prawie do 24 i z tego podekscytowania zasnąć nie mogłam. Później jak mój wstał do pracy to też walałam się chyba z godzinę po łóżku nim zasnęłam do tej 7.15.
Wiedziałam, że tak będzie. Mówiłam wychowawczyni M że potrzebuję opinię o moim synu do psychologa do poradni. Miała na to miesiąc i oczywiście jeszcze tego nie zrobiła. Idę w pon na 8, lepiej żeby to miała...
Doggi z tej firmy Esotiq to ja chyba ostatnio na zakupowy wstawiałam, że mi się koszula i piżama podoba. Fajne mają rzeczy, chętnie bym kupiła jakąś piżamkę ale na żywo nie mam jak obejrzeć. Pochwal się później co kupiłaś.
reklama