reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja powiedziałam mojemu, że chcę kolczyki.
Jakieś zwykłe sztyfty z kamyczkiem nic wymyślnego.
Podejrzewam, że zamknie się w 30 zł.
Za to nie mam za cholerę pomysłu co jemu kupić.
Ze względu na to, że wciąż kompletujemy wyprawkę nie robimy sobie drogich prezentów tylko jakiś symboliczny upominek.

reklama
McPearl, pokaż kartki :tak:. ja też na kilka świąt robiłam kartki. fajna zabawa :tak::tak::tak:

ja widziałam, że w lidlu 13.12. będzie taki tani blender, to sobie może od teściowej zażyczę, bo mi się mój zepsuł i często mi go brakuje.
a od mamy zażyczyłam sobie z rossmanna z tej gazetki co teraz jest taką wielofunkcyjną szczoteczkę elektryczną-do czyszczenia twarzy, masażu, peelingu itp. ;) zobaczymy co to warte, ale opinie ma dobre :-D

Na razie tylko takie mam WP_20141204_001.jpgWP_20141204_004.img.jpg

alecta, może teraz?

Załączniki

• WP_20141204_001.jpg
    WP_20141204_001.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 33
  • WP_20141204_002.jpg
    WP_20141204_002.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 33
  • WP_20141204_004.img.jpg
    WP_20141204_004.img.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
U nas też zawsze na mikołajki do buta się prezenty wkłada, ale oczywiście musi być czysty bo inaczej Mikołaj nie przychodzi :-) Hmm ja to chyba mojemu coś słodkiego po prostu kupię, bo sądzę, że on nie praktykuje mikołajek. W domu rodzinnym na Mikołaja to zazwyczaj właśnie słodkie, albo jakiś niewielki upominek był.

U mnie zawsze w butach ale nie wieszanycn tylko stoja w przedpokoju jak u femme ;-)

Mi ł pewnie nic na mikolajki nie kupi bo nawet chyba nie pamieta a ja chce my kupic kalendarz taki notes do zapisow klientow itp na nowy rok
Na swieta pomyslu nie mam

Sprite ja dostalam w tamtym roku blender z lidla
Jestem mega zadowolona

Mcpearl super! U mnie jakos nie ma tradycji wysylania kartek

Na szczęście z prezentem gwiazdkowym dla mojego nie mam problemu, tylko kwestia zdecydowania się i zamówienia ;-)

Cholera nie było zgagi i znowu się dziś pojawiła, a jeszcze pyszna kolacja do zjedzenia.. :wściekła/y:
Zastanawiam się dlaczego w poradni diabetologicznej zalecają robić ktg raz w tygodniu po 30 tc? Hmm wie któraś z tych słodkich mam? :-)

McPearl, a wyślesz do mnie??? :-)
Jako dziecko dostawałam zawsze paczkę pod poduszkę czyt. przy łóżku. Jakieś *******ki typu słodycze. Odkąd jestem stara nic od nikogo nie dostaje :(((

reklama
McPearl, ja nie cierpię, jak mnie ktoś pyta, co chcę dostać, bo momentalnie pustka w głowie :sorry2: Poza tym zawsze wolę niespodziankę i uważam, że ludzie, którzy są ze sobą powinni wiedzieć i wyczuć, z czego ta druga strona się ucieszy...

Do góry