reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Jenn nie mialam wskazan co cc, mala miala jeszcze duzo wod a ktg bylo idealne wiec podali oxy. Wtedy zaczely sie mega skurcze, potem drugi raz ale bez efektu wiec po 12-13godz. mialam tą cesarke. Od razu robiliby jesli mialambym wskazania do cc jak teraz. A tak musialam sie pomeczyc:)

reklama
alecta super z tą lalka :happy2: ja też dzis prezentowo kupiłam Mikołajowi helikopter w biedrze pod choinkę ,sobie czapę,Antosiowi 2 bluzki w Lidlu już mierzył i się ucieszył,a dla P portfel od mikołaja św.;-)

My pod poduszkę słodycze i mamy o tyle łatwiej, że P.dostaję z pracy wielkie torby wypchane słodyczami za ok.100zl. Więc to ląduje pod poduszką. W tym roku widziałam, że nawet maskotkę dali ;)

Alecta- super!

Bada- u Ciebie też widzę mikolajkowo :)

My zamówiliśmy wczoraj dzieciakom pod choinkę 4 gry: dziabnij pirata, gryzacy piec, oskub kurczaka i coś z serem :p
Dostałam też smsa, że z paczkomatu mogę już odebrać transformersy, dla Nikoli jest lalka w bagażniku i kupiliśmy też ogrodniczki dla Niksona w Tesco, a dla Tymka spodnie sztruksowe.
Do buta kupimy im w Pepco jakieś *******ki.
W Tesco wzięłam też dla Lilki 5pak body i 3pak pajacy :-)

Kupiliśmy też już mięso i ryby na święta więc grubsze zakupy mamy już za sobą.

Ostatnia edycja:
No co kraj to obyczaj. Wiem, że w Szkocji i Szwecji (znajome z wątków moich cór tam rodziły) trzeba się po odejściu zgłosić, jak wsio ok to do domu i czekają na akcję skurczową nawet do 3 dni. Tutaj 12h i wywołują :confused2: Jak ktoś z tym faktem czuje się pewniej to oki :sorry2:

Alecta super, że w zusie poszło gładko... No i gratki zakupów :-D

Jeżyk fana sprawa z tymi słodyczami z pracy :-) jedno z głowy i z portfela mniej :-D

Wybrałam się po worki próżniowe... :wściekła/y: Oczywiście jeden ch* za przeproszeniem.... Chyba w necie kupię :-p

A ja wlasnie znalazlam sprzedawce u ktorego kupie drewniane pudelko dla sis i jej przyszlego meza, pudelko na karty dla mlpdego i serwetki w pilki nozne! Hura bo myslalam ze nie ida mi sie znalezc. Czyli pozostaje zamowic, czekac az przyjda i brac sie za produkcje

reklama
Pochwal się jak wyprodukujesz :tak:

AaAaAaaaaa zrobiłam leniwe.... Ale porcja starczyła tylko dla dzieci :-( Muszę nakupić sera :-D

Do góry