reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Megami Ty lepiej trzymaj kciuki bym zdazyla do swiat ;-)

Ja wale
Jak leze to jest ok a jak tylko wstane to takie skurcze mnie lapia ze hoho
A jutro musze jechac do miasta kupic ł cos na mikolajki ;-)

Uff w końcu w domu.
Nie mam już na nic siły więc na kolacje zamówiliśmy sobie pizze, a co tam ;-)

Megami ja ostatnio tak miałam jak dzieciaki w domu ze mną zostały kiedy auta otworzyć nie mogłam.
Miałam tylko jedno opakowanie sera i ledwo dla mnie starczyło.
Dosłownie kilka sztuk zjadłam :p

Z męża się śmiałam, bo podchodzi do mnie w kuchni i pyta "to co ma.się Tobą w nocy zająć prawdziwy mężczyzna?" na co ja "a co jakiś Twój kolega przychodzi?" haha
Lubie go tak czasem zgasić :p

NULINI ja nie ważne ile i czy w ogóle śpie w dzień i tak zawsze zasypiam po przyjaciołach czyli jakos po 23 :p

ALECTA super ze tyle dzisiaj załatwilas ;-) buhahaha to mu pocisnelas :-D

JEZYK pod poduszkę? U nas do buta się wkłada ;-) fajnie macie z tymi słodyczami

Ja zrobiłam ciasto na jutro bo w szkole Nina ma koncert i taka akcje dzieci dzieciom ;-) zabawa na Mikołajki i przy okazji zbierają kasę dla biednych rodzin i każda klasa organizuje jakieś przedmioty na licytację itp. No i kiermasz z ciastami to się zgłosiłam że zrobię ;-) teraz mi pachnie i mam ochotę je zjeść :-D chyba jeszcze babeczki zrobię :p

U nas też do butów się zawsze wkłada prezenty.
Jutro muszę dzieciaki przycisnąć żeby swoje buty wyczyścili.
W Pepco wzięliśmy Nikoli taki domek z małymi zwierzątkami, a dla Tymka samochodzik.

reklama
My też w tradycji czyściliśmy buty i do butów było. Z racji wielkości Mikołaj dostanie w torebce świątecznej.
Zrobiłam dzisiaj kilka kartek, ale oczywiście przy M nie idzie, więc mogę tylko robić jak będzie w przedszkolu. Plecy mnie dzisiaj coś bolą. Pewnie od nadmiaru siedzenia.
Prezenty właściwie mam załatwione. Zrezygnowałam z elektrycznej maszynki dla m. bo nie byłam pewna czy będzie mu dobrze służyć, a nie chciałam wydawać 400 zł w błoto. Młody już prezenty ma na uro., imieniny i gwiazdkę: hot weelsy na ścianę, znikopis, grę angry birds zręcznościową i ciastolinę. Mojemu kupiłam czapkę do biegania i taki pas z bidonami na dłuższe biegi. Ale sama to nie wiem co chcędostać. Mój mi się pyta, a ja nie wiem co powiedzieć

Do góry