reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
No dobrze, że ta ciąża nie jest urojona, bo musiałabym sprzedawać tą całą wyprawkę, którą już mam :p
Najważniejsze, że mam to już za sobą, mam nadzieję, że nie zdążą mnie już więcej razy skontrolować.
Teraz mam zamiar się cieszyć zakupami :p

Ja niedawno się obudziłam... I dalej bym poszła spać co za dzień :-/

Alecta dobrze ze to juz za Tobą ;-)

Emilchen powodzenia dzisiaj no i zdrówka!

Co do wód to od razu bym jechała na co to czekać... Zanim w szpitalu Cie przyjmą i ogarną wszystko to zdąży dość czasu minąć po co ryzykować najwyżej posiedzę dłużej w szpitalu ale przynajmniej dziecko pod odpowiednią kontrola będzie ;-)

Alecta i masz z glowy!

Mi wody odeszly o 16.00 a o 17.00 bylam juz przyjeta do szpitala. Ale ze mnie tak sie lalo jakby ktos kran odkrecil...wsio do wykrecania! Od razu po przyjeciu zrobili mi usg zeby sprawdzic stan i ilosc wod plodowych. Tak wiec nie wyobrazam sobie czekac:) Skonczylo sie cc bo zero rozwarcia. Sąsiadce zza plotu wody odeszly o polnocy. Dopiero o 2.30 byla w szpitalu i od razu na stol cc bo cos sie dzialo (nie pamietam co). Kazdy przypadek inny bo zas znajoma urodzila sn 25godz.od rozpoczecia odchodzenia wod.

alecta, no kamień z serca!!! Teraz udanych zakupów :-D

femme, ja też dziś padłam na godzinę i już czuję tą masakrę z zaśnięciem wieczorem :-(

Jak długo można żyć o samej coca-coli w ciąży?
Bo na myśl o jedzeniu od razu mi słabo :confused2:
Kocham jelitówki...

reklama
miłego popołudnia :happy2: dopiero po 13 dotarłam do domu,obiad i teraz nadrabiam bb :happy2: mam ładny ząbek i powiedziałam do pani dentystki,że przyjdę w drugiej połowie stycznia ,bo teraz juz koniec ,a u internisty dostałam skierowanie do kardiologa i mam iść jeszcze przed porodem,zobaczmy jutro będę dzwonić,ale wątpie,że bez kasy sie uda :sorry2:

Do góry