reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa odpoczywaj sobie. Mój mały jak mi z główki nieraz walnie to aż.... I łapkami co rusz coś tam kombinuje. Sama ciekawa jestem jak moja szyjka itp.

Lay ja już siedzę cicho bo sama mam problemy z zusem (no ale dzięki pracodwacy,ja biedna nic nie winna :sorry2:) , jeszcze mnie inwigilowac będą , zobaczą jak narzekam i dadzą popalić ;-)

Mommy, a ja mam ich w nosie. Skontrolowali mnie dwa razy w domu ( w lipcu i w listopadzie) oraz skontrolowali całą dokumentacje medyczna od mojej lekarki. Zeby było mało odesłali niekompletną...

Emilchen, niestety tak. A juz myślałam, że się obronie!

Ostatnia edycja:
Lay nie no żartuję ;-) Mnie na razie to oni sobie mogą kontrolować jak i tak mam l4 wstrzymane od 2 mies.... No cóż czekam i zobaczymy co postanowią u góry...

Co do kontroli to gadałam z babka co u lekarza rejestruje itp i ona mówi, że coraz częściej cieżarne kontrolują....

Powiem Wam, że każdy zrobi jak uważa ale ja osobiście jechałabym do szpitala po odejściu. Oczywiście tak spokojnie jak McPearl pisze. Mi odeszły 5.30 a o 7 byłam na izbie, o 8 na porodówce. Lekarze mi tłumaczyli, że od odejścia wód nie powinno minąć więcej niż chyba 7 godzin i dlatego antybiotyk mi dają. Cesarkę miałam w sumie po 12h ale chodzili koło mnie i zastanawiali się, że dużo godzin od odejścia. Tak było u mnie, nie wiem jak inne szpitale do tego podchodzą. Co kraj to obyczaj...

Alecta
jak można wzywać ciężarna i kazać tyle czekać, ale co się po Zusie w sumie spodziewać...

Agulqa leż i odpoczywaj. Ja mam skurcze od krzyża od ponad tygodnia wiec Cię rozumiem.

Alleluja wyszłam i na dodatek okazało się, że wcale nie udaje.
Pani dr zapytała o to jakie mam dolegliwości, jaką prace wykonywałam, spojrzała na wypis i zapytała od kiedy mam zwolnienie, wpisała coś tam do kompa i tyle.
Zapytałam tylko czy jakaś decyzja mi pocztą przyjdzie to powiedziała, że nie, bo moje zwolnienie jest zasadne.

Agula leż i nie szalej!

reklama
Do góry