reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja rynkowa chwilę.
Ciężki dzień :( przez tą godzinę snu w nocy jestem jsk trup :( i do tego to pieprzone przeziębienie :(

Ale byliśmy dziś wctqkim CH w zgc i poszłam do mojego kochanego esotiq i radość mnie ogarnęła bo mają tam piękne staniki dla matek dojarek :D po stokroć lepsze niż te takie białe badziewie z materiału jak na stare kalesony, tylko fajna bawełna, ewentualnie bawełna z lycra, mile w dotyku i pięknie się noszą. W czwartek jadę kupić i koszule tez bo mają. Cieszy mnie to boją muszę stanik przymierzyć no moje dojce są wymagające wiec cieszę się że zanim kupię poprzymiersam tysiąc różnych :)

A teraz idę próbować spać, bo zdycham :(

reklama
Femme my mamy jeden z wiekszych pakietów... Ja bym w ogóle zrezygnowała z połowy ale mój musi miec wszystki kanały sportowe...

Pogadaliśmy i jednak choinka zostaje w takim wystroju jaki jest.

Podsunie ktoś jakiś pomysł na pożywną , latwą kolację? Ehhh.... Mój jedyne co ma do zaproponowania to jak zawsze uwaga - zjedz CHLEB.... krzywdę mu kiedyś zrobię.

Femme nawet spoko ;-) tylko gruzliczy kaszel nie pozwala jej za duzo ze mna gadac bo sie dusi ;-)
Ma juz corke 3letnia i teraz termin na 16.01

Kurde mam wrazenie ze smierdze rzygowinkami noworodka :p

Laydeek kieosko z ta szkola
Ja dalam 120zl i jestem bardzo zadowolona
U mnie lepiej, zobaczymy co powiedza rano po obchodzie i badaniach

Doggi w jakiej cenie te staniki mieli w esotiq?

Mommy ja mialam kolacja o 17 :-D wiec wybacz alw juz nie pamietam nawet ze jadlam :p

Doggi, że też siłe na CH miałaś.

femme, ja mam polsat. wypowiedzieliśmy im umowe i dali na nowe warunki. umowa na 12 miesięcy w tym 5 miesięcy za darmo, a za kolejne 7 miesięcy 94 zł (cały pakiet+internetowa ipla i hbo go).

Mommy, płatki z mlekiem.

Agulqa_b niestety drogie bo w przedziale 70-100 zł z tym że ja juzvwiele firm próbowałam i wszystkie staniki po 2 miesiącach jak szmaty były, acteraz esotiq ani się nie rozciągają, nie tracą kształtu i pięknie trzymają duże biusty. Wiec warte swojej ceny wg mnie

Sprite musiałam mieć bo oli trzeba było kozaki kupić, wiec chcąc nie chcąc trzeba było pojechać :(

Doggi tez mam dwa lub 3 za 70zl z esotiqa i sa jak nowki, jak po ciazy cyce zmaleja to beda jak znalazl
Jeden kupilam niedawno zz 50zl w innym sklepie i jak szmata juz wiec po porodzie do kosza
Talze tez sie skusze pewnie na ten z esotiqa

reklama
Do góry