reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Ja staniki tylko od ewy michalak, nie rozciągają się, pięknie biust trzymają no i przede wszystkim rozmiar na mnie zawsze ma :-D Teraz do karmienia pod koszule miekki zamówiłam z alles czy jakoś tak ale obawiam się , że szybko będzie za mały... Od P.Ewy zamówię za 2 tyg biustonosz.

reklama
agulqa czytałam, co za skandal z tym naszym państwem i systemem.. Ja rozumiem, że zdarzają się nieuczciwe kobiety, ale te jakoś nigdy nie obrywają.. Cały system emerytalny jest do d.upy co za tym idzie pomoc dla ciężarnych żadna.

Doggi ja takie bez mleka robię :p Nina tylko w takiej postaci jajko je :p

MOMMY dobrze ze mój nie szaleje aż tak za sportem :p

LAYDEEK dla mnie w ogóle szok że to tyle kosztuje...

SPRITE o to też fajne warunki tylko mój Polsatu nie chciał nie wiadomo czemu :p

Jak ktoś ma duże cyce to i w staniki niestety musi inwestować... Mi to nawet z rynku pasują :-D :p

My mamy tv tylko to co w standardzie naziemnej, a i tak większosci nie ogladamy.

Co do kolacji, to nie polecam, ale jakież to ciężarna może mieć zachcianki - zupka chińska zagryzana gorzką czekoladą mmmm

Ja o zusie juz nawet nie czytam.... Czekam tylko aż się moja sprawa wyjaśni co jeszcze potrwa do po porodzie... :-( Jutro tam idę dowiedzieć się co z moim ubezpieczeniem w ogóle....

Femme racja :-D Jak ktoś ma większe cycki to i musi inwestować w stanik.. trochę przesrane bo np. w firma samanta robi pięęęękne biustonosze a już ich kupować nie mogę :-( i tak jest z wieloma innymi firmami... po prostu za małe cyckonosze szyją! Dyskryminacja! ;-)

My mamy z Cyfrowego Polsatu jakiś pakiet - internet i telewizję, ogólnie prawie wszystkie kanały, bo mój akurat też kibic (Bundeslidze kibicuje namiętnie) i musi mieć jakieś kanały, które są tylko w tych najdroższych pakietach...

reklama
femme, mam identycznie hahaha stanik za 15 zł z auchan i zajebiście. to są zalety sportowego biustu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale fakt, że te droższe są o wiele lepsze. to widać już po kilku praniach.

Do góry