reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Megami :-D :-D Ja kurczę nie mam zachcianek , czuję się zawiedziona sama sobą :-( Ale może to dlatego , że ja bez ciąży miałam dziwne fazy na różne posiłki :-D

Dzisiaj ostatnie pranie Tygrysa zrobiłam i się suszą ciuszki, któraś chętna na prasowanie? :-D Tylko się nie pobijcie o to, spokojnie! :-D Zostały mi koce do prania, czekam na pościel no i tetry dokupić muszę, kilka flanelek i ręczniczki. Aaaa i otulacz i rożek i będę miala wsio.

reklama
Mommy, ja prasuję od razu po suszeniu i takim sposobem mam wszystko poukładane w komodzie :-p. jestem psychiczna i nie mogłam tego prania zostawić, bo miałam wrażenie, że się skurzy itp. przez leżenie i czekanie na prasowanie :-D:-D:-D

Laski wlasnie dlatego wstawilam bo dla mnie to kpiny sa
Sama mam kolezanke co dziwnym trafem moesiac przed ciaza otworzyla firme, a raczej zamkneli meza i otworzyli na nia
Nigdy sie tym nie interesowalam ale teraz juz domyslam soe po co...

Jenn dlatego ze my z ł nie wierzymy w eme od panstwa "inwestujemy" na wlasne reke kase na tel cel

Mommy pozostajw nam operacja zmniejszenia cyckow :-D

No i dostalam karte ruchow plodu.
Gin na obchodzie powiedzial ze mam nie szalec z tym rozwarciem i zaczekac keszcze min 2tyg
No i pociesza ze i tak dobrzs ze po kroplowkach tak szybko mi przeszlo

Sprite ja tłumaczę sobie , że mam taki porządek u małego i ogólnie w domu , że się nie ma co kurzyć :-D A do układania nie mam weny ni hu hu... Nie wiem co gdzie i jak , zielona jestem ;-)

Agulqa ja prędzej bym zainwestowała w podniesienie cycków, zwłaszcza po porodzie :-D Zmniejszać nieee, bo lubię większe :cool2: :-D :-D Ale jak obcięłam rozmiarówkę w jednej firmie to powinnam mieć 80I na ten moment :szok: Jakoś tego po mnie nie widac :-D

A rozwarcie masz tak jak było? Będziesz musiała duużżżo odpoczywać teraz ;-)

Agulqa zobacz sobie na stronce P.Ewy, jest kalkulator i fajnie wylicza. A jak chcesz na miejscu to w piotrze i pawle i w galerii (ten bielizniarski kolo rossmana). Tylko najlepiej jakbyś na właścicielkę trafiła, taką blondynkę przy kości, bardzo sympatyczna babka, jednak staniki dla mnie bez szału. Kiedyś tam chciałam kupić to nie ładnie wyglądały te piersi, za mocno jak dla mnie zabudowane biustonosze itp. Więc pozostaje wierna jednej firmie :-)

Agulqa weź z tym zusem mi nic nie mów :p
Pociesza mnie fakt, że mi już nie mają z czego obniżyć jakby chcieli haha.
Mojej koleżance (tej co teraz w 34 tygodniu urodziła) też zus kasę na kilka miesięcy wstrzymał mimo, że ona już rok przed zajściem w ciążę swoją działalność prowadziła i składki od początku płaciła najwyższe.
A właśnie te laski co się u rodziny zatrudniają będąc w ciąży itp zazwyczaj mają spokojne 9 miesięcy.

Mój szef dzisiaj się dowiedział, że laska, która przyszła mnie zastępować jest w ciąży.
Podobno "jakoś to przyjął" :p
Śmiać mi się chciało, bo dzwonił dzisiaj do mnie z tą listą płac i się mnie dopytywał czy nadal na rok macierzyńskiego chcę iść i był jakby trochę zawiedziony, że tak, stwierdził tylko, że w końcu mam takie prawo.
Haha dobrze mu tak!

Sprite to ja aż tak nie mam ;-) Jutro jak dam radę to kupię koszyczki bo potrzebuje 2 i zacznę układanie - już chora jestem jak mam to robić :-D Szkoda , że nikt za mnie tego nie zrobi albo nie rozplanuje :-(

reklama
Mommy to ta p. Ewa nie ma swojego sklwpu w inie tylko przez netz tak?

Alecta no sorry zabronic Ci nie moze :p
Ja to bym poszla jeszcze na rok wychowawczwgo, ale ze bezplatmy to marzenie

Do góry