reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
DAGI No my też mamy ten dekoder najlepszy niby z dużym dyskiem do nagrywania... No to mnie pocieszylas bo już myślałam że za szybko decyzję podjęliśmy :p

femme właśnie ja się obawiam, że mój mały to już teraz rogi zaczyna pokazywać i ruchliwość będzie na najwyższym poziomie..

A ja sobie dzisiaj obejrzę Listy do M. a co tam :)

U mnie w domu nigdy nie bylo zywej choinki i u ł tez.
A nam sie zawsze marzyla woec spelniamo swoje marzenia ;-) pewnie nie bedzie duza bo az tyle miejsca nie mamy, ale ok 170-180cm chce miec

A my nie mamy tv zeby zaoszczedzis wlasnie na wykupowanii pakietow itp :p
Dwa telefony, internety, raty i inne pochlaniaja kase :p

to mój małżon dziś mówi,że trzeba zmniejszyć abonament na telefon co by na rachunki za prąd starczyło :-D ( w związku z tą suszarką)
jenn m tez mi ostatnio mówił,ze święta blisko i musimy zapuścic Listy do m:happy2:

ja tez chcialabym zywa, ale mala, bo miejsca nie mam:baffled: teraz zreszta poreczniej bedzie i ze sztuczna, bo igly nie beda opadac, a u nas w ogole nie wiem jakby to bylo bo mamy ogrzewanie podlogowe i na ciut wlaczone a grzeje tak ze hoho..

femme sami, bo moja rodzina zdecydowanie za daleko, a rodzina G to bez komentarza.. bylam na wigilii rok temu i to nie sa normalne swieta:baffled: jak pisalam wczesniej tesciowa ma problem z alko, wiec na stole wigilijym same ryby i woda rozmowna:angry:

a polecacie jezcze jakies inne swiateczne filmy moze??;-)

Bada ja bede chyba rezygnowac z tel na abo. Plus ma fajna opcje na karte za 35zl no limit minuty i smsy plus 1gb neta a tel wole wziac za gotowke tak jak to z tabletem zrobilismy
A jak sie trafi jakas oferta to skorzystac bedzie mozna bo z karty zawszw moge zrezygnowac :p

Ja uwielbiam to wlasnie milosc :-D

reklama
Jezyk to pojechalas z tym filmem heh:-) niestety podziekuje za taka propozycje:-)

Jenn akurat w week ogladalam Holiday i tez mi sie podobal:tak:

Agulqa To wlasnie milosc chyba nigdy nie ogladalam, wiec jak nic go zaraz sciagam:tak: a co do abonamentu to akurat wole bez zobowiazan na karte a tel i tak kupuje sobie za gotowke w sklepie i tak mi pasuje;-) i tak nie doczekalabym sie do konca umowy zeby nowy tel dostac :-)

Do góry